hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    #IceBucketChallenge yeniden başlıyor

    #IceBucketChallenge yeniden başlıyor
    expand

    Geçen yıla damgasını vuran #IceBucketChallenge Ağustos ayında yeniden başlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıcak hava ve yoğun gündemden bunaldığınızda, başınıza bir kova buzlu su dökmek hiç de fena bir fikir gibi görünmüyor. Neyse ki IceBucketChallenge geri dönüyor. Ağustos ayının başında kampanyayı başlatmak üzere geri sayıma başlayan ALS Vakfı bu yıl da, geçtiğimiz yıl olduğu kadar ilgi çekici bir kampanyaya imza atmak istiyor, bunda şüphe yok.

    Kampanya ile geçtiğimiz yıl 115 milyon dolar bağış toplayan Vakıf, bunun 77 milyon dolarını hastalığın tedavisi için araştırmalara yönlendirmişti. Bu yılki kampanyanın hashtag’ini #ALSIceBucketChallenge olarak değiştiren ALS Vakfı, hashtag’lerin hastalığa yeterince dikkat çekmediği yönündeki eleştirileri dikkate almış gibi görünüyor. Devamlılık niteliğinde hastalığa çare bulununcaya kadar EveryAugustUntilACure, hashtag’iyle de destekleniyor.

    Ağustos ayında başlayacak olan kampanyanın bu yıl ne kadar ilgi göreceği en çok merak uyandıran konulardan biri zira, #IceBucketChalleenge’ın bu yılki başarısı, gücünü sosyal ağlardan alan benzer kampanyaların uzun vadeli etkisi hakkında önemli iç görüler sağlayacak. (Webrazzi)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow