hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Balıkesir'in Çılgın Eşşekleri" geri döndü!

    Balıkesirin Çılgın Eşşekleri geri döndü
    expand

    Türkiye'nin YouTube'da en çok izlenen videosu "Balıkesir'in Çılgın Eşşekleri" telif hakkı gerekçesiyle siteden kaldırılmıştı. Yoğun tepki ve telif talebinin gerçekçi olmadığı anlaşılınca video geri döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her şey Beyaz Show'a katılan İrem Derici'nin en çok izlenen 2. video olduğunu açıklamasıyla başladı. Şarkıcının "Kalbimin Tek Sahibine" isimli şarkısı 76 milyon izleyici kitlesine ulaşmıştı. Peki birinci kimdi?

    Birinci Balıkesir'in Çılgın Eşşekleri'ydi. Konunun gündeme gelmesiyle Türkiye'nin en çok izlenen videosu telif hakları nedeniyle yayından kaldırıldı. Bu durum sosyal medya üzerinden büyük tepkiye yol açtı. Twitter üzerinde BalıkesirinCilginEsseklerineDokunma hastagı ile kampanya başlatıldı.

    "BALIKESİR'İN ÇILGIN EŞEKLERİ" CAPS'LERİ

    Yayından kaldırılan videoyu bilgisayarına indiren kullanıcılar videoyu yeniden internete yükledi. En sonunda video tekrar yayına alındı.

    Konu sosyal medyada yoğun biçimde tartışıldı. Ancak eşeklerin ilişkisini gösteren bir videonun Türkiye'de nasıl olup da en çok izlenen video olduğu konusu ise pek konuşulmadı.

    Fotoğraftaki sniper'ı bulun!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow