hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demet Evgar'ın Twitter hesabı hack'lendi mi?

    Demet Evgarın Twitter hesabı hacklendi mi
    expand

    Geçtiğimiz hafta "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programına konuk jüri üyesi olarak katılan oyuncu Demet Evgar'ın Twitter hesabından dün akşam saatlerinde yarışmayla ilgili çok sert paylaşımlar yapılmıştı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Evgar'ın hesabının hack'lendiğini açıklarken; oyuncu Emre Karayel de söylenenlerin asılsız olduğunu belirtti. Tuba Ünsal ve eşi Mirgün Cabas ise, Karayel'in hesabının hacklenmiş olduğunu iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyuncu Evgar'ın Twitter hesabından dün gece ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasıyla ilgili sert mesajlar içeren tweetler atıldı.

    Programda jüri üyesi olarak bulunmasını ilgi çekici bir gözlem olabileceği için kabul ettiğini ifade eden Evgar, kişisel Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

    "Bu sâyede bu ülkede estetiğin, san'âtın, edebiyâtın ve insân rûhuna hitâb edenlerin değil ahmak yığınlarına hitâb edenlerin güç kazanacağını hep birlikte görmüş olduk" şeklinde paylaşımlarda bulundu.


    Ahmakların zevklerine hitâb etmek, sistemin sözde 'aydınlanmış' (illuminated) esâs sâhiblerini ya'nî robotlaştırıcıları güçlendirirken, toplumları ise aylık maaşlarına (samanlarına) bağımlı çiftlik hayvanları hâline getirmektedir.

    Ahmaklara hitâb etmek sizi maddî olarak zengin kılar. Fakât esâs zenginlik, erdemlice bir hayât sürmekten başka hîçbir şey değildir. Erdemli kalabilenlere selâm olsun. Buradan sistemin sözde sâhiblerine yani sözde 'aydınlanmışlara' sesleniyorum: Siz çoksunuz fakât biz haklıyız."

    Acun Ilıcalı: Demet'in hesabı hack'lendi

    Evgar'ın hesabından yapılan paylaşımların ardından Acun Ilıcalı ise kişisel Twitter hesabından şunları yazdı:

    "Sevgili Demet Evgar aradı, Twitter hesabı hacklenmiş. Hesabından paylaşılanlar ona ait değil. Bilgilerinize..."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Emre Karayel: Demet'in hesabı hack'lenmedi

    Demet Evgar'ın "Bir Kadın Bir Erkek" dizisinden rol arkadaşı Emre Karayel'in de hesabından Evgar'ın hacklendiğine dair söylenenlerin asılsızdır olduğu şeklinde tweetler atıldı.

    "Demet Evgar'ın hacklendiğine dair söylenenler tamamen asılsızdır, şimdi telefonda konuştuk."


    Tuba Ünsal: Emre Karayel hacklenmiş

    Bu arada oyuncu Tuba Ünsal da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Karayel'in kendisine DM'den "hayranınızım" diye mesaj attığını, Karayel'in hesabının hacklenmiş olduğunu ifade etti.


    Ünsal'ın eşi gazeteci Mirgün Cabas da, konuya dahil oldu ve şu tweetleri attı:

    "Demet Evgar'la konuşan Emre Karayel'le konuştum. Demet'le konuşmadığını söylüyor.

    Emre'nin hesabından karıma 'hayranınızım" diye DM geldiğine göre hacklenmiş. Hacklenmese sizli bizli konuşmazdı."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow