hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Facebook'tan size de mesaj geldi mi?

    Facebooktan size de mesaj geldi mi
    expand

    Facebook koşul ve ilkelerini güncellediğini kullanıcılarına gönderdiği bir bildirimle açıkladı. Değişiklikler 1 Ocak 2015 tarihinden yürürlüğe girecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2015 yılında farklı bir Facebook bizi bekliyor. Facebook'tan bildiriminizi aldıysanız eğer Facebook'un yeni koşul ve ilkeleri hakkında fikirleriniz var demektir.

    Sürekli olarak yenilik peşinde olan Facebook artık hayatımızda daha da etkin olmak istiyor.

    Facebook deneyiminizi üst seviyeye taşımak için yeni güncellemeler yapıyor. Reklam kontrolünü kullanıcılara veren Facebook'un yeni güncellemesi 2015'te yürürlüğe girecek. 

    20 yıl sonraki haliniz nasıl olacak?

    Her gün kullandığımız Facebook uygulama ve hizmetlerine yeni bir şey ekleniyor. "Satın al" butonu aracılığıyla Facebook'tan ürünleri keşfedebilir ve satın alabilirsiniz. "Satın Al" düğmesini 2015 itibari ile test edecek olan Facebook işlemlerinizi daha kolay hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. 

    Gizlilik Temel Bilgiler butonu ile artık internaktif olarak bilgi sahibi olabileceksiniz.

    20 yıl sonraki haliniz nasıl olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Veri ilkesini kullanıcılarına daha iyi anlatmanın en iyi yolu olduğunu düşünüyor. Aldığım bildirimde Facebook reklam kontrolünün artık tamamen elimizde olacağı sözünü veriyor.

    Facebook, reklam türlerini kontrol edememekten şikayetçi olan kullanıcıların bu görüşünü dikkate alıp bu güncelleme yaptı. 

    Artık reklam türlerini kontrol etmek sizin elinizde. Facebook'a erişmek için birden fazla cihaz kullanıyor olsanız da reklamları hesabınızdan durdurduktan sonra istemediğiniz sürece internette reklam görmeyeceksiniz. 

    Anderlecht - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Yabancıların en çok rağbet ettiği 10 ilimiz

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow