hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Trabzonspor'un çeyrek finaldeki rakibi

    İşte Trabzonsporun çeyrek finaldeki rakibi
    expand

    FIBA EuroChallenge Kupası L Grubu 2. tur son maçında dün sahasında Belçika'nın Mons-Hainaut takımını 76-68 yenerek grubu lider olarak tamamlayıp çeyrek finale yükselen Trabzonspor Medical Park, Rusya'nın Avtodor Saratov takımı ile eşleşti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki takım arasında ilk maç 10 Mart'ta Trabzon'da, ikinci maç ise 12 Mart'ta Rusya'da yapılacak. Bordo-mavililer, iki maç sonunda eşitlik sağlanması halinde üçüncü ve son karşılaşmayı evinde oynayacak.

    Kulüp genel menajeri Nihat Mala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez Avrupa kupalarına katıldıklarını belirterek, "FIBA EuroChallenge Kupası'nda 12 maçta 11 galibiyet alarak ciddi başarı sağladık. İki grubu da lider tamamdık. Kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu" dedi.

    Kupada büyük bütçeli elenen takımların da olduğunu söyleyen Mala, "Türkiye'den de 3 takımdan tek biz kaldık. Çeyrek finale yükselme hedefimizi gerçekleştirdik, şimdi amacımız final four oynamak. Saha avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Trabzon halkı, basketbol sevdalıları bizimle beraber. Bu maçta da tribünleri doldurarak takımlarına destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

    Mala, ligde de play-off hedeflerinin olduğunu kaydederek, "Önümüzde Türk Telekom ve Royal Halı Gaziantep maçları var. Öncelikle bu maçlara konsantre olacağız, ardından da Avtodor karşılaşmasına yoğunlaşacağız" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın en sağlıklı 10 yiyeceği

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow