hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye 50 sayı fark attı!

    Türkiye 50 sayı fark attı
    expand

    FIBA Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda ilk gün maçları tamamlanırken Türkiye, 101-51 yendiği Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının ardından grubunda liderliğe oturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konya Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonada, gruplardaki ilk maçlar sonunda A Grubu'nda İtalya, B Grubu'nda Karadağ, C Grubu'nda Türkiye ve D Grubu'nda Sırbistan liderliği elde etti.

    A Grubu'nda, İtalya ve Polonya aldıkları galibiyetlerin ardandan ikişer puanla ilk iki sırayı paylaştı. İlk maçlarından mağlubiyetle ayrılan Belçika ve Letonya, birer puanla üçüncü ve dördüncülükle yetinmek zorunda kaldı. B Grubu'nda, karşılaşmalarını galibiyetle bitiren Hırvatistan lider olurken, Litvanya averajla ikinciliği elde etti. Galibiyet alamayan Fransa ve İngiltere üçüncü ve dördüncü oldu.

    C Grubu'nda, aldığı farklı galibiyetle 2 puanın sahibi olan Türkiye, averajla grup birinciliğini elde etti. İlk maçını galibiyetle tamamlayan Yunanistan ikinciliği elde ederken, karşılaşmalarında yenilgi alan Bosna Hersek ve Çek Cumhuriyeti de üçüncü ve dördüncülükte kaldı.

    D Grubu'nda Sırbistan ve İspanya, maçlarını galibiyetle tamamlayarak ilk iki sırayı paylaştı. Aldıkları mağlubiyetle üçüncü ve dördüncülüğe yerleşen Karadağ ve Rusya da birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bağımlılık yapan 15 cep telefonu oyunu!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow