hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arjantinli kaleci Romero penaltının okulunu bitirmiş!

    Arjantinli kaleci Romero penaltının okulunu bitirmiş
    expand

    FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Hollanda'nın penaltı atışlarında yaptığı kurtarışlarla adından söz ettiren Arjantin'in file bekçisi Sergio Romero'nun, rakiplerinin daha önce attığı penaltılara ilişkin "özel araştırma" yaptığı öne sürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIFA Dünya Kupası yarı finalinde Hollanda'nın penaltı atışlarında yaptığı kurtarışlarla adından söz ettiren Arjantin'in file bekçisi Sergio Romero'nun, rakiplerinin daha önce attığı penaltılara ilişkin "özel araştırma" yaptığı öne sürüldü.

    İngiliz basınında yer alan haberlerde, penaltı atışları sonunda Arjantin'in Hollanda'yı 4-2 yendiği maçta Ron Vlaar ve Wesley Sneijder'in penaltı vuruşlarını çıkararak takımının finale kalmasında önemli rol oynayan Romero'nun başarısının sırrı anlatıldı.

    Romero'nun maçtan önceki hazırlık döneminde Hollanda'da penaltıları kullanan oyuncular üzerine kapsamlı bir araştırma yaptığı ve sayfalarca notlar çıkardığı belirtildi.

    Brezilya-Almanya maçının Caps'leri

    Haberde, yarı final maçı öncesinde yazdığı notlar üzerine kapsamlı bir çalışma yapan Romero'nun, bu çabaları sayesinde penaltılarda başarılı olduğu savunuldu.

    Hollanda Teknik Direktörü Luis van Gaal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Arjantin'e kaybetmedik. Sadece penaltılarda şansımız yaver gitmedi" değerlendirmesinde bulunmuştu. Hollandalı teknik adam, AZ Alkmaar'ı çalıştırdığı dönemde Romero ile çalışmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuyt Kayt Koyt ve Hollanda - Arjantin maçı caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow