hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kramer final maçının ilk yarısını hatırlamıyor

    Kramer final maçının ilk yarısını hatırlamıyor
    expand

    2014 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i yenerek zafere ulaşan Almanya'da, maç sırasında başına aldığı darbenin ardından oyuna devam edemeyen Christoph Kramer, ilk yarıya dair hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alman basınına mücadelenin ilk yarısında yaşadığı sakatlıkla ilgili açıklamalarda bulunan Kramer, "Maça dair pek bir şey hatırlayamıyorum. İlk yarıdan aklımda kalan bir şey yok. Pozisyonun ardından soyunma odasına nasıl gittiğimi bilmiyorum. Karşılaşma benim için ikinci yarıda başladı" ifadelerini kullandı.

    Mücadelenin 19. dakikasında Arjantinli savunmacı Ezequiel Garay ile çarpışarak başına aldığı darbenin ardından bir süre yerde kalan Kramer, sağlık görevlilerinin yardımıyla saha kenarına getirildikten sonra uzun bir tedavi görmüş ve oyuna yeniden dahil olmuştu. Bir süre sonra kendisini bir kez daha yere bırakan genç futbolcu, maça devam edememiş ve yürümesine yardım eden iki sağlık görevlisi tarafından soyunma odasına götürülmüştü. Final maçı öncesi Sami Khedira'nın yaşadığı sakatlık sebebiyle teknik direktör Joachim Löw'ün ilk 11'de şans verdiği 23 yaşındaki futbolcu, 31. dakikada yerini Andre Schürrle'ye bırakmıştı.

    Spor Toto Süper Lig 2014-2015 fikstürü

    Pulitzer ödüllü 10 fotoğraf ve hikayeleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow