hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdurrahim Albayrak "inşallah" dedi

    Abdurrahim Albayrak inşallah dedi
    expand

    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendikleri maçta, oyuncularının kazanmak için her şeyi yaptığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Telekom Arena'daki maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, "Başta Hamza hocamı ve futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Melo'ya da teşekkür ediyorum. Sakat sakat soyunma odasına geldi, kardeşlerini, arkadaşlarını yalnız bırakmadı ve onlara moral verdi. Gördünüz, koşan, pres yapan, maçı kazanmak için her şeyi yapan bir Galatasaray vardı. Bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.

    Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları derbi maçla ilgili Albayrak, "Kadıköy'e lider olarak gideceğiz, inşallah lider olarak da döneriz" dedi.

    Abdurrahim Albayrak, karşılaşmayı 25 bin 500 taraftarın izlediğini bildirdi.

    Beşiktaş - Liverpool: 6-4 (Maç özeti)

    - Dürüst: "Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacağız" 

    Galatasaray Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de maçın stresli geçtiğini dile getirerek, "Bundan sonra bütün maçlarımız böyle olacak. Önemli olan sonunda galip gelmek. Galibiyete yakın olan taraf bizdik. Eksikliklerimiz var. Bunların yerine geçen oyunculardan biri olan Hamit bizi çok mutlu etti.

    Herkes vazifesini yaptı ve 3-1'lik skorla kazandık. Önümüzde kupa maçı var, sonra da derbi maçını bekleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dürüst, Fenerbahçe derbisiyle ilgili de "Bizim amacımız şampiyon olmak. Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Her maçta galip gelmek istiyoruz. Orası zor bir deplasman. İnşallah bu sene galip geliriz veya puan alırız. Ama esas olan sezon sonunda lider olmak" şeklinde konuştu.

    Apple 9 Mart'ta ne yapacak?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow