hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akhisar Belediyespor: Emniyet taraftarlarımıza şiddet uyguladı

    Akhisar Belediyespor: Emniyet taraftarlarımıza şiddet uyguladı
    expand

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Manisa Emniyet Müdürlüğü'nü taraftarlarına hem şiddet uyguladığını hem de 1 yıl ceza verdiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un kulüp yönetimi, taraftarlarına Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen cezaları anlamakta güçlük çektiklerini bildirdi.

    Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin en centilmen taraftarına müsabakalardan 1 yıl boyunca men cezası verenleri anlamakta güçlük çektikleri belirtildi.

    Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor maçında taraftarlara şiddet uyguladığını ve bir çok taraftara 1 yıl ceza verdiğinin bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    Abdullah Gül'ün twitter hesabı hacklendi

    "Kendi evinde her deplasman takımı taraftarını misafirperverliği ile mest eden, gittiği her deplasmanda ise sevgi ve muhabbet ile karşılanan, milyonlarca sporseverin gönülden onayı ile Türkiye'nin en centilmen taraftarı olarak gösterilen Akhisarspor taraftarımıza verilen bu cezaları anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz. Diğer takımlara benzer olaylarda tribün kapatma cezası verilirken bizim taraftarlarımıza men cezası verilmesini vicdanımıza sığdıramıyoruz. Manisa Valiliği'ni konu ile ilgili olarak göreve çağırıyor ve Manisa Emniyeti'ni artık bu uygulamalarından vazgeçmeleri için sükunete davet ediyoruz. Bilinmesini isteriz ki, Akhisarspor Yönetim Kurulu olarak bu büyük taraftarın her an ve her daim yanındayız."

    Fenerbahçeli çocuk trend oldu: "Şimdi ben Beşiktaşlı mı oldum!"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow