hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alman polisinden Beşiktaş'a şok

    Alman polisinden Beşiktaşa şok
    expand

    Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Marienfeld bölgesinde sürdüren Beşiktaş'ın yarın SV Rödinghausen ile oynayacağı hazırlık maçı, polis tarafından güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha önce seyircisiz olacağı duyurulmasına rağmen SC Verl maçına gelen ve tel örgülerin arkasından maçı seyreden taraftarların taşkınlık yaptığını gerekçe gösteren Alman polisi, Beşiktaş'ın Almanya'da yapmayı planladığı ikinci ve son hazırlık maçını iptal etti.

    Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Almanya güvenlik güçlerinin, sözlü olarak tebliğ ettiği karar doğrultusunda, yarın oynanması planlanan SV Rödinghausen maçının iptal edildiği ifade edildi.

    Özge Ulusoy: "Erkekler beni ünüm için mi seviyorlar!"

    Açıklamada, taraftarların yapılan uyarılara dikkat edeceğine inanıldığı aktarılarak, şunlar kaydedildi:

    "Geçtiğimiz sezon öncesi, Berlin yakınlarında gerçekleştirilen birinci hazırlık kampını takiben oynanan St. Pauli maçında yaşanan tribün olaylarının ardından, Almanya'da seyircimiz ile hazırlık maçı oynama şansını yitirdiğimiz Almanya yerel makamları tarafından Kulübümüze bildirilmişti. Bu doğrultuda hazırlık kampı çalışmalarını yürüten Kulübümüz, otelle yaptığı anlaşmada antrenman sahasında yapılacak maçlara taraftar alınmayacağı konusunda uzlaşma sağlamıştı.

    Facebook'un mobil uygulamasında korkutan açık!

    6 Temmuz Pazar günü SC Verl ile Almanya kampında oynadığımız ilk hazırlık maçında, takımlarını hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarlarımız, daha önce duyuru yapılmasına rağmen bu yasağa uymamışlardır. Taraftarlarımızın, sahaya geliş ve gidişlerde yollara çeşitli yazılar yazması ve otel önündeki yolu meşaleler yakarak kapatmasını fırsat bilen bazı Alman vatandaşları polise şikayetlerde bulunmuştur. Bunun üzerine Almanya güvenlik güçlerinin, Kulübümüze sözlü olarak tebliğ ettiği karar doğrultusunda Beşiktaşımız'ın 9 Temmuz Çarşamba günü oynamayı planladığı SV Rödinghausen maçı iptal edilmiştir.

    Taraftarlarımızın, resmi internet sitemizden yapılan uyarılara dikkat edeceğine ve bundan sonra kulübümüzü bu gibi zor durumlarda bırakmayacaklarına inanıyoruz."

    Beşiktaş'ın Almanya'daki kampı 10 Temmuz Perşembe günü sona erecek.

    Almanya kampının ardından 2 gün izin yapacak Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları için ikinci kamp çalışmasını İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde gerçekleştirecek. 13 Temmuz Pazar günü başlayacak İngiltere kampı, 23 Temmuz Çarşamba günü bitecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow