hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalyaspor hocasını buldu

    Antalyaspor hocasını buldu
    expand

    Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Fuat Çapa ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medical Park Antalyaspor'da, teknik direktör Samet Aybaba'dan boşalan göreve 1,5 yıllığına Fuat Çapa getirildi.

    Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Akhisar Belediyespor maçından sonra teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi.

    Yönetim kurulu olarak dün toplantı yaptıklarını ifade eden Gencer, "Ligi tanıyan tecrübeli bir hoca arıyorduk. Yönetim kurulu olarak Fuat Çapa'nın kalan 9 maçta ve gelecek sezon takıma getirilmesi için ortak karar aldık. Kendisini bugün Antalya'ya davet ettik ve görüştük. Antalyaspor'u yarından itibaren Fuat Çapa ve ekibine emanet ediyoruz. Sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum" dedi.

    Fuat Çapa ise Antalyaspor'un önem bir kulüp olduğunu belirterek "Ligin son 9 haftasında her kulüpte görev yapılamaz. Antalyapsor'da iyi sonuçlar alacağımıza inandığımız için teklifi kabul ettik" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medical Park Antalyaspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Çapa, "Burada futbolcu alma veya satma politikası takip edilmiyor. Hedef kovalayan bir kulüp. Hem Antalyaspor hem de şehir için hayırlı olur. Ligde kalıp kalmama konusunda bir endişemiz yok. Ligde kalan 9 maçta ligi nerede bitireceğiz hedefiyle geldik. Üç hafta sonra olaylar inşallah değişir. Yarından itibaren hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow