hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atletico Madrid'e saha kapatma cezası gelebilir

    Atletico Madride saha kapatma cezası gelebilir
    expand

    İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madridli bir taraftarın attığı ve Cristiano Ronaldo'ya isabet eden çakmak nedeniyle Madrid ekibine saha kapatma cezası gelebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tribünlerden atılan çakmak, karşılaşmanın baş hakemi Undiano Malenco'nun raporuna girdi. İspanyol hakem raporunda, "Maçın ilk yarısı sona erdiğinde, soyunma odasına doğru gidilirken tribünden gelen bir çakmak Real Madrid'in 7 numaralı futbolcusu Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro'nun başına isabet etmiştir. Söz konusu futbolcu, ikinci yarı maça devam etmiştir" ifadesine yer verdi.

    Hakemin raporunda çakmak atma olayından bahsetmesinden dolayı Atletico Madrid Kulübü'ne para ve ya saha kapatma cezası gelebilecek. Atletico Madrid Kulübü'nün olayı kınadığı, çakmağı atan şahsın da tespit edildiği bildirildi.

    Çakmağın isabet ettiği sırada Ronaldo'nun yanında olan Real Madrid'in defans oyuncusu Sergio Ramos da İspanyol basınına yaptığı açıklamada, "Şimdi ne hakkında olduğunu hatırlamıyorum ama Ronaldo ile konuşarak yürüyorduk. Bir şey geldiğini gördüm. Bunlar futbolu kirleten şeyler ve buna karşı elbetteki önlemler alınmalı. Ama Vicente Calderon Stadı cezalandırılmamalı. Çünkü günahkarların suçunu başkaları ödememeli. Artık futbolda kameralar var ve kimin yaptığı tespit edilip, o kişinin futbol maçlarına gelmesine ceza verilmeli. Bu kişiler evlerinde kalmalı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Manquillo'nun durumu

    İspanya Kral Kupası yarı final rövanşının 44. dakikasında Real Madrid'den Cristiano Ronaldo ile çıktığı bir hava topunda çok ters bir şekilde boynu üstüne düşen Atletico Madridli Javier Manquillo sakatlandı.

    Tedbir amaçlı hastaneye götürülen Manquillo'nun C7 omurunda bir lamina kırığı tespit edildiği açıklandı. Manquillo'nun yarın taburcu edileceği ve 4 ile 6 hafta arasında boyunluk takacağı belirtildi.

    Atletico Madridli Javier Manquillo'yu takım arkadaşları Raul Garcia ve Crsitian Rodriguez'in kliniğe giderek ziyaret etti. Cristiano Ronaldo'nun da telefonla arayarak oyuncunun sakatlığı hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow