hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aykut Kocaman'a şike şoku

    Aykut Kocamana şike şoku
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Torku Konyaspor'u 3-2 yendiği karşılaşmada Trabzonsporlu taraftarların "Aykut Kocaman şike yapsana" şeklinde bağırması dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman 3-2 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin şike sürecini kastederek, "Malum dönemle ilgili size yönelik tribünlerden gelen tezahüratları nasıl değerlendiriyorsunuz. Tribünlerin boş kalmasını neye bağlıyorsunuz" sorusunu Kocaman şöyle yanıtladı: 

    "Tribünlerin tepkisine çok fazla cevap vermek istemiyorum. Doğru olmadığını söylemem gerekiyor. Çok fazla cevap vermek istemiyorum çünkü biz profesyonellerin bazen de olsa duygularımızı, düşüncelerimizi anlatırken bazı şeyleri içimizde tutmamızın faydası var gözüküyor ama doğru değil, hoş da değil. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Herkes kadar temiziz herkes kadar kirliyiz. Herkesin bu yüzleşmeyi yapması gerekiyor. İkinci tarafı tribünler boş. Birtakım uygulamalar var bu sene, belki bundan dolayı ama ben sizin de malum dönem diye kastettiğiniz bu dönemin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Herkes bir şekilde zararını görüyor bunun. Görecek gibi de gözüküyor. Neyse bu kadar kalsın."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow