hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım'dan Ersun Yanal'la ilgili bomba açıklamalar

    Aziz Yıldırımdan Ersun Yanalla ilgili bomba açıklamalar
    expand

    Fenerbahçe'de Ersun Yanal depremi dinmek bilmiyor. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım eski teknik direktörleri için "takım çalıştırmayı bilmiyor" açıklamasını yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ersun Yanal'ın istifası ile adeta karmakarışık bir hale giren sarı lacivertlilerde her geçen gün yeni bir skandal daha ortaya çıkıyor.

    Sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Yanal'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı kimi Fenerbahçeli taraftarları kızdırırken kimi taraftarlar ise bunun bir oyun olduğunu iddia etmişti. 

    Yanal'ın küfürlü ifadesinin de yer aldığı bu ses kaydının yankıları henüz etkisini yitirmemişken bu kez de Aziz Yıldırım'ın Milliyet gazetesi için Şansal Büyüka'ya verdiği röportaj olay yarattı.

    Ersun Yanal'ın avukatından açıklama: Montaj, mahkemeye gidiyoruz

    Ersun Yanal için takım çalıştırmayı bilmiyor açıklamasını yapan başkan Yıldırım özel hayata karışmam açıklamasına karşın verdiği röportajda "Kadın arkadaşlarına göre antrenman programı yapıyor" ifadelerini kullandı.

    Şampiyonluğun payının büyük bir kısmının oyuncularda olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım'ın şok yaratan ifadesi ise "Bizi Ersun Yanal değil Galatasaray'ın kötü gidişi şampiyon yaptı" oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Futbolcuların Ersun Yanal hakkındaki olumsuz düşünceleri yönünde çıkan haberler de Aziz Yıldırım tarafından doğrulanmış oldu.

    Başkan Yıldırım bu konuya değinerek "Kuyt dün geldi, Ersun Yanal'ın gittiğini duyunca bana "iyi etmişsin başkan" dedi" ifadelerini kullandı.

    Ersun Yanal istifa edince Yılmaz Vural caps'leri

    Fenerbahçe'nin formülü: İsmail Kartal + Kuyt

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow