hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım'dan sert bayramlaşma

    Aziz Yıldırımdan sert bayramlaşma
    expand

    Fenerbahçe'nin geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Bayramlaşma töreninde Başkan Aziz Yıldırım gazetecilere sert çıkışı ise dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'de geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni bugün yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 10.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine  başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre üyeleri ile sarı-lacivertli sporcular katıldı.

    "4. yıldızı takmak istiyoruz"
    Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Divan Kurulu Başkanı olduğundan itibaren ilk bayramlaşması oluğunu belirterek, "Tabii ki Fenerbahçe'nin geleneksel bayramlaşması senelerdir devam ediyor. Sporcularımız, üyelerimiz, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz bayramlaşmak üzere buradalar. Bütün Fenerbahçelilerin, spor severlerin ve Türk milletinin bayramını kutluyorum. Nice bayramlara. Allah birbirimizi kavuşturmayı nasip etsin. Fenerbahçe her sene şampiyonluğa oynuyor bu senede çok iddialıyız geçen seneki şampiyonluk tadını ve lezzetini devam ettirmek istiyoruz. 20. şampiyonluğumuzu alıp 4 yıldızı yakamıza takmak istiyoruz. Tabii bu temenni ve istekle olmuyor sahada mücadele edecek futbolcularımızın, teknik ekibimizin başarısına bağlı" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Fenerbahçe oyuncu almayacak, satmayacak"
    Geleneksel bayramlaşma törenine katılan başkan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımdan oyuncu gitmeyeceğini ve yeni oyuncu almayacaklarını ifade etti. Aziz Yıldırım ifadelerini şu şekilde sürdürdü: Fenerbahçe oyuncu almayacak. Almayacaksa bu demektir ki satmayacaktır. Gazetelere yazıyorsunuz Emre gidiyor, Sow gidiyor. Gidemezler. İnsanların beyninde olmayan şeyleri beyinlerine sokuyorsunuz. Siz kulübün iç işlerine karışıyorsunuz. Biz oyuncuyu deklare etmediğimiz müddetçe siz bu oyuncu gidiyor veya kalıyor diyemezsiniz. Dememelisiniz. Ben diyor muyum ki sen ayrılıyorsun işinden. Böyle bir şeye hakkımız yok çünkü.  Hiç bir oyuncu için bize resmi teklif gelmedi. Lütfen böyle karıştırmayın ortalığı. Huzurlu bir sezona girmeye çalışıyoruz. Huzurumuzu bozmaya çalışıyorsunuz bakın yine eski hale döneriz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow