hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım'dan TRT'ye sert tepki

    Aziz Yıldırımdan TRTye sert tepki
    expand

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırın, TRT 3'te kendisinin Erman Toroğlu'nun penaltı konusundaki düşüncesini merak ettiği yönünde söylenen sözün seyirciyi bilinçli olarak yanıltmak için söylediğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin web sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

    "TRT 3'te Futbol Arenası isimli programda Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı sonrası şahsımın, karşılaşmadaki penaltı pozisyonu ile ilgili programın yorumcularından Erman Toroğlu'nun görüşünü merak ettiğime dair bir ifade kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.

    Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'nin anonsunda söylediği bu bilgi doğru değildir, reyting uğruna izleyiciler bilinçli olarak yanıltılmaktadır.

    TRT 3'te bahsi geçen bu program da dahil olmak üzere, halkı yanlış yönlendiren bu tür spor programlarını izleme alışkanlığım bulunmamaktadır, bahsi geçen yorumcunun görüşü ile ilgili de hiçbir merakım yoktur.

    Programın moderatörünün bu ifadeyi kullandığı dakikalarda da Fenerbahçe Ülker basketbol takımımızın Cedevita Zagreb maçını takip etmekteydim.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu tür basit iddialarla TRT gibi bir kurumda program yapan kişinin, izleyicilerini daha fazla izlenme uğruna kandırmasını esefle kınıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

    Saygılarımla,

    Aziz Yıldırım
    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

    Gökhan Gönül'ün penaltısı ortalığı karıştırdı

    Fotoğraflarla Emenike'nin isyanı

    Fenerbahçe - Gaziantepspor: 1-0

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow