hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım'ı kızdıran pozisyon!

    Aziz Yıldırımı kızdıran pozisyon
    expand

    Sarı-Lacivertliler'in 1 numarası, Shakhtar mücadelesi için dün Kadıköy'deydi. Karşılaşmayı dikkatle takip eden Yıldırım, Fenerbahçe'nin yakaladığı pozisyonlar sırasında oldukça heyecanlı görüntüsüyle dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımının dün akşam Shakhtar Donetsk’le oynadığı mücadeleyi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda takip etti. Karşılaşmanın başlama düdüğünden önce tribündeki yerini alan Yıldırım, özellikle ilk yarıda Sarı-Lacivertliler’in yakaladığı birçok pozisyon sırasında heyecanlı bir görüntü sergiledi. Oyun içerisinde bir ara üst üste gelen Shakhtar atakları sonrasında ise oldukça gerilen Aziz Başkan’ın, zaman zaman sinirli tavırları da gözlerden kaçmadı.

    Passolig bilet başına 5 lira hizmet bedeli almaya başladı

    Alves'in pozisyonu canını sıktı

    Yıldırım'ın özellikle 3. dakikada Bruno Alves'in Alex Teixeira'yı arkasına kaçırdıktan sonra faulle durdurması ve bu nedenle sarı kart görmesine canı sıkıldığı gözlendi. Başkan bu dakikadan itibaren mücadeleyi gergin bir yüz ifadesiyle takip etti.

    Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk capsleri

    Pozisyonları da değerlendirdi

    Oyunun ilk anından sonuna kadar karşılaşmayı dikkatle takip eden Aziz Yıldırım, tribünde kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlara da el sallayarak teşekkür etti. Öte yandan Yıldırım, maç içindeki pozisyonları sık sık yanında oturan dostlarıyla değerlendirdi.

    Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk: 0-0 (Maç Özeti)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçtan memnun ayrıldı

    Başkan'ın ilk yarıda verilen pozisyonlara karşın, Sarı Lacivertli takımın ikinci yarıda dengeyi kurmasından ve ortaya konulan futboldan bir hayli memnun kaldığı öğrenildi. Yıldırım'ın stattan ayrılırken de bir hayli keyifli olduğu görüldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow