hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı

    Beşiktaş 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı
    expand

    Beşiktaş, 2014-2015 futbol sezonun hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı ekibin, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanına 8 as oyuncusu katılmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivok, Cenk Gönen, Kerim Frei Koyunlu, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Adem Gülüm, Holosko, Ömer Şişmanoğlu ve Uğur Boral'ın yanı sıra, Dikilitaş takımından alınan genç futbolcular Burak Balaban, Engin Yıldız, Ahmet Gündoğan ve Tugay Eyiol ile Atınç Nukan, Tugay Kaya, Ümit Karaal, Muhammed Demirci ve Furkan Yaman yeni sezonun ilk çalışmasına katıldı.

    2012-2013 sezonunun ardından milli takımlarında forma giyen Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson ile İsmail Köybaşı antrenmanda bulunmadı. İsmail'in 26 Haziran Perşembe gününden itibaren, diğer oyuncuların da Almanya kampında takıma katılacağı bildirildi.

    - Cenk Tosun ilk antrenmanına çıktı

    Beşiktaş'ın yeni transferi Cenk Tosun takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

    Geride kalan sezonun bitmesinin ardından kasığından ameliyat edilen Cenk, ilk antrenmanında sadece takımla koşu yaptı. Siyah-beyazlı futbolcunun takım çalışmalarına Almanya kampında katılacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı futbolculardan Necip Uysal da ilk çalışmada sadece koşu yaptı.

    - Hafif tempolu idman

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik direktör Slaven Bilic, sezonun ilk idmanında oyuncuları fazla zorlamadı.

    Koşuyla başlayan antrenmanda daha sonra çift kale maç oynayan siyah-beyazlılar çalışmayı yine koşu yaparak tamamladı.

    Miguel Herrera caps'leri

    Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

    - Bilic'ten Dünya Kupası değerlendirmesi

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.

    Geçen sezon olduğu gibi gazetecilerle iyi bir ortamda çalışmayı umduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı, Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

    Hırvat Milli Takımı'nın aldığı sonuçlara değinen Bilic, "İyi iş çıkarıp bir üst tura yükselmeyi isterdik. Hocamız genç bir isim. Federasyon başkanı olsam hocaya zaman tanırdım. Dünya Kupası'nda alınan sonuçlara göre değerlendirme yapmak doğru olmaz" dedi.

    Ochoa caps'leri

    Kupada en büyük sürprizi Kosta Rika'nın yaptığını vurgulayan Slaven Bilic, "İki maçı kazanıp büyük iş çıkardılar. Beni en çok etkileyen Fransa oldu. İki maçı da iyi oynayarak kazandılar. Dünya Kupası'nda iki önemli nokta var. Bireysel özellikler öne çıkmadı. Takım halinde iyi oynayan Kosta Rika, Fransa ve Meksika güzel örnekler. Sadece çok gol izlemiyoruz. Çok da iyi futbol izliyoruz. Neymar, Messi ve Robben öne çıkıyorlar ama takım halinde dayanışmanın önemini gösteriyorlar. Sezonu açarken böyle bir turnuvayı izleyerek dersler çıkarıyoruz" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow