hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic: Gerçekten inanılmaz

    Bilic: Gerçekten inanılmaz
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Yunanistan temsilcisi Asteras ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçını kazanamamalarının inanılmaz olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında Asteras karşısında son 10 dakika dışında üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Bu akşam kazanamamış olmamız, gerçekten inanılmaz. Son 10 dakika dışında tamamen üstündük. Çok gol fırsatı yakaladık. Maçı bitirecek golü atmalıydık. Son 10 dakikada gerginlik başladı ve yaptığımız bir hatayla golü yedik. Çok sinir bozucu bir durum" ifadelerini kullandı.

    Berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçıyla Asteras karşılaşmasının farklı olduğunu kaydeden Hırvat teknik adam, şöyle devam etti:

    "Çaykur Rizespor karşısında bu kadar pozisyon bulamadık. Bu maçta son vuruşlarda yeterli kaliteyi ortaya koyamadık. Her hücumumuz tehlikeliydi, ancak maçı bitirecek ikinci golü atamadık. 1-0 riskli bir skordur, rakip gol atabilir. Basit bir top kaybı yaptık, rakip de kontraya çok iyi çıktı ve golü buldu."

    Kurbanlıklar İstanbul'a geldi

    Bilic, Asteras karşısında Demba Ba'yı oynatmamasıyla ilgili bir soruya, "Henüz hazır olmadığı için kullanmadık. Takımla fazla antrenman yapamadı. Kendisiyle konuştuk ve böyle bir karar aldık. Oyun 0-0 gitseydi belki kullanabilirdik" yanıtını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi'nde toplu sonuçlar

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow