hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Brezilya'da ilginç baraj taktiği

    Brezilyada ilginç baraj taktiği
    expand

    Brezilyalı futbol kulüpleri Ponte Preta ile Parana arasındaki maçta kullanılan serbest vuruşta, topun alttan geçme ihtimaline karşı bir futbolcu barajın arkasına yattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte o anlar...
    Ponte Preta ile Parana takımlarının karşılaştığı Brezilya Kupası 2. tur maçındaki bir serbest vuruşta, topun alttan geçme ihtimaline karşı bir oyuncunun barajın arkasına yatması ilginç görüntü oluşturdu.

    Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçındaki serbest vuruşta, topu Bayern Münih barajının altından geçirerek skoru 4-0'a getirdiği pozisyonun benzeri golleri engellemenin yolu bulundu.

    Olay, Brezilya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Ponte Preta ile Parana'nın karşılaştığı Brezilya Kupası 2. tur rövanş maçında yaşandı. Evsahibi Ponte Preta'nın bir oyuncusu, Parana'nın ceza yayının içinden kullandığı serbest vuruşta baraj oluşturan arkadaşlarının arkasına yattı. Ancak Paranalı futbolcu Lucio Flavio, 44. dakikadaki pozisyonda topu barajın üstünden aşırtarak golü buldu.

    İşte o anlar... (VİDEO)

    İlk kez geçen yıl yine bir Brezilya takımı Figueirense tarafından kullanılan baraj taktiği, yeşil sahalardaki ilginç görüntüler arasındaki yerini aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow