hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bu rekor 600 yıl kırılamaz!"

    Bu rekor 600 yıl kırılamaz
    expand

    Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin ele geçirdiği La Liga tarihinin en golcü oyuncusu rekorunun "600 yıl kırılamayacağını" öne sürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz basınına konuşan Guardiola, Barcelona ile Sevilla arasında hafta sonu oynanan karşılaşmada Messi'nin hat-trick yaparak Athletic Bilbaolu futbolcu Telmo Zarra'ya ait 60 yıllık lig tarihinin en golcü oyuncusu rekorunu kırmasını değerlendirdi.

    Arjantinli yıldızdan övgüyle bahseden Guardiola, "Sadece 27 yaşında ve şimdiden rekoru kırdı. Messi'nin rekoru 60 değil 600 yıl kırılamaz" iddiasında bulundu.

    Arjantinli golcünün mutsuz olduğu gerekçesiyle başka bir kulübe transfer olabileceği iddiasına ilişkin de görüşlerini aktaran Guardiola, "Umarım Messi, kariyerini Barcelona'da sonlandırır çünkü oraya her şeyini verdi ve kulübünü seviyor" ifadesini kullandı.

    THY: "Sayın Yavş.k Yavş.koğlu"

    Stuttgart'ta Huub Stevens dönemi

    Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart'ta dün görevinden istifa eden teknik direktör Armin Veh'in yerine Hollandalı Huub Stevens'in getirildiği bildirildi.

    VfB Stuttgart Kulübü'nün internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, 60 yaşındaki teknik direktör Steevens'in hemen görevine başlayacağı ifade edildi. Açıklamada, Hollandalı teknik adamın yerel saatle 15.00'da başlayacak antrenmanı yöneteceği kaydedildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VfB Stuttgart'ta geçen sezon 10 Mart 2014-30 Haziran 2014 tarihlerinde teknik direktörlük yapan Stevens, kişisel sebeplerden dolayı sezon sonunda görevinden ayrılmış ve yerine Armin Veh getirilmişti.

    Bundesliga'da 12. hafta sonunda 9 puanla son sırada bulunan VfB Stuttgart'ı bu sezonun başından beri çalıştıran Armin Veh ise alınan başarısız sonuçlardan dolayı dün görevinden istifa etmişti.

    Stevens, Bundesliga'da daha önce Schalke 04, Hertha Berlin, Hamburg takımlarını çalıştırmıştı.

    25 bin zehirli ayakkabı imhaya götürülürken değiştirildi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow