hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'da Aydın Karabulut krizi

    Bursasporda Aydın Karabulut krizi
    expand

    Bursaspor’da Slovenya’daki kamp çalışmalarına katılmayan milli oyuncu Aydın Karabulut, kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli oyuncunun Vakıfköy Tesisleri'nde antrenman yapacağı, takım bulması halinde ise yolların ayrılacağı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursaspor'da, kendisine verilen sürede Slovenya kampına katılmayan Aydın'ın, Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetim kurulunun kararıyla çalışmalarına alt yapı futbolcularının antrenmanlarını sürdürdüğü Vakıfköy Tesisleri'nde devam edeceği, takım bulması halinde ise yolların ayrılacağı belirtildi.

    Güneş sakatlığa dikkat çekmişti

    Teknik Direktör Şenol Güneş, Slovenya kampı öncesi yaptığı açıklamada Aydın'ın dizinde problem olduğunu belirtirken, "Aydın'ın dizinde problem var. Doktorlar ameliyat olması gerekebileceğini söyledi. Yükleme olunca da ağrısı oluyor. Bu onu soru işareti haline getiriyor. Ameliyat olması daha iyi olur dediler. O da ameliyattan kaçıyor. Zaman kaybı oluyor. İleride de bu sıkıntıyla gelebilir" ifadelerini kullanmıştı.

    Roma - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Kampa katılmadı

    Aydın'ın, Teknik Direktör Şenol Güneş'in sakatlıkla ilgili bu açıklamasına tepki gösterdiği öğrenildi. Dayısının vefatı ve ardından da annesinin rahatsızlanması nedeniyle özel izin aldığı açıklanan Aydın bu gelişmelerin ardından kendisine verilen sürede Slovenya kampına da katılmadı. Yönetim ise kamp boyunca konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih edip yaşanan krizi çözmeye çalıştı. Ancak Teknik Direktör Şenol Güneş, Slovenya kampına katılmayan futbolcunun dün Bursa'da yapılan antrenmana da çıkmasına izin vermedi.  

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Takım bulması istenecek

    Teknik Direktör Şenol Güneş'in verdiği karar doğrultusunda antrenmanlara alınmayan Aydın Karabulut'un çalışmalarına alt yapı futbolcularının idmanlarını sürdürdüğü Vakıfköy Tesisleri'nde devam edeceği, takım bulması halinde ise yolların ayrılacağı belirtildi.

    Spor tarihinin unutulmaz sözleri

    Dünyanın en güzel spor spikerleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow