hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'u Avrupa heyacanı sardı

    Bursasporu Avrupa heyacanı sardı
    expand

    30 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde başlayacak olan Bursaspor'u şimdiden Avrupa heyecanı sardı. Yeşil beyazlılarda şimdi gözler 23 Haziran Pazartesi günü UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak olan UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu kura çekimine çevrildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu yıl üst üste dördüncü kez Avrupa Kupalarına katılacak olan Bursaspor'da kura çekiminde seri başı olacak. Yeşil beyazlılar, topladıkları puanlar nedeniyle üçüncü tur ve play off maçlarına kalabilirse yine kura çekimlerinde seri başı olacak.

    Bursaspor'u İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak olan kura çekiminde Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan olan Ali Büyükkurt temsil edecek.

    Milickou Diakhate sesleri

    Kadrosunda yer alan yabancı oyunculardan Sestak ve Basser takımdan ayrılmasına karşın, yeşil beyazlıların kadrosunda Frey, Civelli, Taiwo, Pinto, Belluschi, Fernandao, Pinto ve Bangura olmak üzere 8 yabancı bulunuyor.

    Teknik direktör Şenol Güneş'in yeni sezonda düşünmediği isimler arasında yer alanların gönderilmesi halinde Bursaspor geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen ve stoper olarak görev yapan Senagalli Pape Milickou Diakhate'yi kadrosuna dahil etmek istiyor.

    Sissoko ile görüşme

    Recep Bölükbaşı başkanlığındaki transfer komitesi bu oyuncu ile ilgili önemli adımlar attıkları belirtildi. Bu arada yeşil beyazlıların geçtiğimiz sezon İspanya'nın Levante takımında forma giyen orta alan oyuncusu Malili Mohammed Sissoko ile temaslarını sürdürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow