hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Caner Erkin: Ben böyle uygun gördüm

    Caner Erkin: Ben böyle uygun gördüm
    expand

    Fenerbahçeli Caner Erkin endirekt serbest vuruş pozisyonundaki kuralı bildiğini ancak kendisinin topu dışarıya göndermeyi uygun gördüğünü söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, 1-1 berabere tamamladıkları Beşiktaş derbisinin son bölümünde endirekt serbest vuruşta topu bilerek auta atmasıyla ilgili, "Bu şekilde yapmayı uygun gördüm ve topu dışarıya gönderdim" dedi. 

    Müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Caner Erkin, ilk anda pozisyonu anlayamadığını ve frikik olduğu için de topun başına geldiğini kaydederek, "Tolga Zengin ağabey biraz anlatmaya çalıştı durumu. Sonra hakem de kararının nedenini anlattı. Ben de böyle bir şey yapmayı uygun gördüm. Futbolun içinde böyle bir kural var ama ben de bu şekilde yapmayı uygun gördüm ve topu dışarıya gönderdim" diye konuştu. 

    Maç sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in soyunma odasına gelerek kendisini tebrik ettiğinin hatırlatılması üzerine Caner, şunları söyledi:

    "Artık bu savaş ortamından mı desem bilmiyorum... Bizim, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un, tüm camiaların biraz futbola dönmesi lazım. Bu tip şeylerin ön plana çıkması lazım. Bunu da önce futbolcuların başlatması gerekli. Hep beraber bunu çözmemiz lazım. Türkiye'de bu olaylar pek iyiye gitmiyor. Kulüpler arasında problemler çıkıyor. Artık futbol oynayalım. Taraftarlar da futbol izlesin. Futbolcular olarak bütün dileğimiz, sadece futbolun oynanması. Taraftarlar da bunu istiyor. İnşallah bu bir başlangıç olur ve tüm derbilerde bunu görürüz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow