hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Conte çok öfkeli

    Conte çok öfkeli
    expand

    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta teknik direktör Antonio Conte'nin lig maçında son dakika golüyle sahadan bir puanla ayrılmaları dolayısıyla öfkeli olduğu ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan spor basınına yansıyan haberlerde, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi siyah-beyazlı takımın ligde son olarak 23. haftada deplasmanda Hellas Verona karşısında 2-0 öndeyken, son anlarda yenilen iki gol nedeniyle sahadan 3 puanla ayrılamamasının teknik direktör Conte'yi oldukça sinirlendirdiği belirtildi.

    Hellas Verona maçı sonrası oyuncularıyla Vinovo'daki tesislerdeki antrenman öncesi bir araya gelen Conte'nin, yaklaşık yarım saat boyunca futbolcularını tek tek sinirli bir şekilde uyardığı basına yansıdı.

    Futbolculara maçtaki bireysel hataları izleten Conte'nin oyuncularına,"Uyanmalısınız. Bir daha Verona gibi olmasın" dediği ve bir an önce toparlanmalarını istediği dile getirildi.

    Ligde maç eksiği bulunan Roma'nın 9 puan önünde bulunan ve Roma'nın puan kaybettiği son haftada kendilerinin de önemli bir avantajı kullanamadığını oyuncularına anlatan Conte'nin, "Neyseki 90+4. dakikada yedik, yoksa sonuç Floransa'daki gibi olurdu" diyerek, 2-0 öndeyken 4-2 yenildikleri Fiorentina maçına göndermede bulunduğu kaydedildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyuncularıyla toplantı yaptıktan sonra 44 yaşındaki genç teknik adamın sürpriz kararla antrenmanı iptal ettiği ve sert uyarılarla mesajlar verdiği kaydedildi. Toplantıda, sportif direktör Pavel Nedved ile genel direktör Giuseppe Marotta'nın da bulunduğuna da dikkat çekildi.

    Serie A'da 60 puanla lider konumdaki Juventus, UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Şubat'ta evinde, Trabzonspor'u konuk edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow