hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Daum eski takımı Club Brugge'a akıl verdi

    Daum eski takımı Club Bruggea akıl verdi
    expand

    Belçika ekibi ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Daum, “Club Brugge'e turu geçmek için ilk maçta tek farklı galibiyet yetmez. Çünkü İstanbul'da 70 bin kişinin yer alacağı cehennem onları bekleyecek” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem Beşiktaş’ın hem de Club Brugge’ün eski hocası olan Christoph Daum zorlu karşılaşma öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Belçika basınına konuşan Alman teknik adam mavi-siyahlılara uyarılarda bulundu. Karşılaşmayı izlemek için statta yerini alacağını söyleyen Daum, “İki eski kulübüm de hâlâ kalbimde. Bence Slaven Bilic takımının başında harika bir işe imza atıyor. Taktik olarak iyi organize olmuş, dengeli bir futbol oynuyorlar. Demba Ba gibi müthiş bir forvetleri var. Galatasaray ile birlikte ligin zirvesinde bulunuyorlar. Bu sene şampiyon olabileceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

    İşte Beşiktaş'ın Club Brugge maçı kadrosu

    Son olarak geçtiğimiz sezon Bursaspor’u çalıştıran Alman teknik adam şöyle devam etti:

    “Brugge’de Vazquez oynayamayacak ve bence yokluğunu çok hissedecekler. Brugge bu maçı mutlaka farklı kazanmalı. Tek gollü galibiyet rövanş öncesi yetmeyecektir. Çünkü Atatürk Stadı’nda 70 bin kişiyle cehennem ortamı olacak”. 2001-02’de Beşiktaş’ı çalıştıran Daum, 2011-12’de Brugge’de görev yapmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi'nde hangi maç hangi kanalda?

    İşte Beşiktaş'ın zafere yürüyüşü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow