hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demba Ba'dan taraftara sitem

    Demba Badan taraftara sitem
    expand

    Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Belçika ekibi Club Brugge'e 3-1 yenilerek elenmelerinin kendileri için üzücü olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Demba Ba, "Galibiyete inanmıştık ve çok iyi başladık. Oyunu uzun süre üstün götürdük. Çok iyi bir ilk yarı çıkardık. ikinci yarıya golle birlikte çok iyi bir başlangıç yaptık. Gerçekten çok yazık oldu. Üst tura çıkabilmek için önemli bir şansımız vardı" dedi.

    Takım arkadaşlarıyla gurur duyduğunu dile getiren Senegalli oyuncu, "Buraya kadar birlikte geldik. Uzun bir aradan sonra Beşiktaş, Avrupa kupalarında bu seviyelere yükseldi. Ama ne yazık ki bunun farkında olmayan insanlar vardı. Islıklamak, protesto etmek yerine destek verseler, bizim için daha hayırlı olurdu" ifadelerini kullandı.

    Karşılaşmanın ilk yarısında ceza sahası önünde düşürüldüğü pozisyonu değerlendiren Demba Ba, "Son adamdı ve kurala göre kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Bence kırmızı karttı. Opare'nin de bir pozisyonu vardı ve orada yine garip bir karar çıktı. Ama üstesinden gelmek gerekiyor. Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor ve bugün ne yazık ki bizim aleyhimize işledi" değerlendirmesinde bulundu.

    Mersin İdmanyurdu'lu genç futbolcu kansere yakalandı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow