hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Drogba savaşları

    Drogba savaşları
    expand

    Galatasaray'dan ayrılan Didier Drogba'nın Chelsea ile anlaştığı ve Londra kulübüne imza atmasının an meselesi olduğu konuşulurken, İngiliz medyası Fildişili yıldız için yeni bir iddia ortaya attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Drogba'yı transfer etmek istediği bilinen Chelsea'ye karşı son şampiyon Manchester City'nin transfer kavgasına girdiğini vurgulayan Daily Star Gazetesi, Manchester ekibinin Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin yıldız futbolcunun Londra'ya gidişini engelleyecek şok bir teklifle ortaya çıktığını yazdı.

    Şilili teknik direktörün sakatlanan İspanyol yıldız Alvaro Negredo'nun en az dört ay oynayamayacağını öğrendikten sonra yerine yeni bir hücum oyuncusu ararken Drogba'yı düşündüğü belirtildi. Haberde, eski Chelsea'li yıldızın ise kendisinin büyük hayranı olan Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takıma gitmeyi arzu ettiğine de dikkat çekildi.

    Pellegrini'nin 36 yaşındaki Drogba ile 12 aylık bir kontrata sıcak baktığı ileri sürüldü. Cazip bir teklifin Drogba'yı Londra yerine Manchester'a götürebileceğine dikkat çekildi.

    İspanyol ekibinin forması bütün dünyaya alay konusu oldu!

    Atletico Madrid yeter artık dedi: 200 milyon euro'yu reddetti!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow