hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    El BBC

    El BBC
    expand

    Real Madrid takımının bu sezon attığı 135 golün 85 tanesini 3 isim attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya basını tarafından "El BBC" takma adı ile anılan bu üç isim Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale attığı goller ve yaptıkları asistler ile Real Madrid'in başarısının en önemli isimlerinden.

    Bu 3 isimden biri olan Fransız Benzema UEFA'nın sitesine forvet hattındaki partnerleri hakkında konuştu. Cristiano Ronaldo ve Bale ile oynamanın ne kadar büyük şans olduğunu belirten Fransız forvet yine de önemli olan kişiler değil takım oyunu olduğunu da belirtti. Karim Benzema "Onlar çok iyi oyuncular. Sahada Ronaldo ve Bale ile birlikte oynamaktan dolayı çok mutluyum. Onlar futbol oynamayı kolaylaştıran çok hızlı, teknik ve güçlü isimler. Ama biz bir takımız ve takım sadece bizden kurulu değil. Biz 3 forvet olarak sadece bizden beklenen işimizi yapıyoruz. Real Madrid atak futbol oynayan bir takım. Forvet hattımız çok güçlü ve takımız kazanması için bizde bu gücümüzü kullanıyoruz" dedi.

    Şampiyonlar Ligi final şanslarını da değerlendiren Karim Benzema 24 Mayıs'ta Lizbon'da final maçında oynamak istediklerini belirtip kendilerine de rakip olarak Paris Saint Germain'i gördüğünü söyledi.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow