hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ersun Yanal saat geç oldu dedi soru almadı

    Ersun Yanal saat geç oldu dedi soru almadı
    expand

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen ve 3. sırada tamamladıkları turnuvada, eksiklerini gördüklerini ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Beşiktaş ve Chelsea'nin de katılımıyla yaptıkları üçlü turnuvanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, Soma'da yaşananları tekrar hatırladıklarını belirterek, "Elim kazada yaşamını yitirenlere bir kez daha başsağlığı diliyorum" dedi.

    Tribünlerde çok fazla seyirci olmasa da tribünlerde taraftarların birlikte maçı takip etmelerinin güzel bir görüntü olduğunu dile getiren Yanal, "Umarım sezon içinde ve ilerleyen sezonlarda da bu görüntüleri görürüz" diye konuştu.

    Turnuvada iki maçı da kazanarak birinci olan Beşiktaş'ı kutlayan Yanal, "Biz de sezonun bu döneminde hem kendi eksiklerimizi hem de yapabileceklerimizi gördük. Önümüzdeki hazırlık dönemine ait olan çalışacağımız doneler elimizde, net bir şekilde rapor halinde bulunduruyoruz. Onlara da yarından itibaren başlayıp çalışmalara devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

    Yanal, saat geç olduğu için soru almak istemedi.

    BEŞİKTAŞ - CHELSEA: 1-0 MAÇ ÖZETİ

    FENERBAHÇE - CHELSEA: 0-2 MAÇ ÖZETİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ: 0-1 MAÇ ÖZETİ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow