hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski İtalyan futbolcu Fabio Cannavaro'ya hapis cezası!

    Eski İtalyan futbolcu Fabio Cannavaroya hapis cezası
    expand

    Eski İtalyan futbolcu Fabio Cannavaro'nun, vergi kaçırdığı iddiasıyla el konulan villasına izinsiz girdiği gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan basınında yer alan haberlere göre, vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkında daha önce soruşturma açılan eski İtalyan milli futbolcunun, Napoli kentinin Posillipo bölgesindeki villasına ve 180 bin avro değerindeki yatına mahkeme kararıyla polis tarafından el konuldu.

    Çin'in Guangzhou Evergrande takımında teknik direktörlük yapan Cannavaro'nun, söz konusu yasağa rağmen villaya izinsiz olarak giriş yapması gerekçesiyle 10 ay, aynı suça iştirak eden eşi Daniela Arenoso'nun 4 ay, Serie A takımlarından Sassuolo'da forma giyen kardeşi Paolo'nun ise 6 ay hapis cezası aldığı ileri sürüldü.

    Cezalara itiraz başvurusu yapan tarafların, nihai karar alınana kadar tutuksuz yargılanacağı belirtildi. İtalyan stoper, İtalya'da Inter, Juventus, Parma, Napoli ve İspanya'nın Real Madrid takımlarında forma giymişti. Cannavaro, FIFA 2006 Dünya Kupası'nı kazanan İtalya Milli Takımı'nın kaptanlığını üstlenmiş ve aynı yıl FIFA tarafından yılın en iyi futbolcusu seçilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow