hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşref Aydın vefat etti

    Eşref Aydın vefat etti
    expand

    Fenerbahçe Kulübü'nde sporcu ve yönetici olarak uzun yıllar hizmet veren eski milli atlet Eşref Aydın, 91 yaşında vefat etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe forması ile mücadele ettiği atletizm branşında yurt içi ve dışında rekorlar elde ederek adını hem ülke hem de Fenerbahçe tarihine yazdıran eski atletimiz Eşref Aydın'ı kaybettik" denildi.

    Aydın'ın, sporculuğunun ardından Fenerbahçe Kulübü'nde atletizm şubesi kaptanlığı, futbol takımı kondisyonerliği, yönetim kurulu üyeliği, amatör şubeler direktörlüğü, genel sekreterlik, asbaşkanlık, ikinci başkanlık ve başkan vekilliği görevleri üstlendiği belirtilen açıklamada, başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

    Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da Eşref Aydın'ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, "Kulübümüz bünyesinde, sporculuk döneminde kazandığı üstün başarı ve rekorlar ile Fenerbahçemiz ve ülke tarihine mal olan, sporu bıraktıktan sonra ise Fenerbahçe renkleri altında aldığı çeşitli görevler ile camiamıza uzun yıllar hizmet eden Eşref Aydın'a Allah'tan rahmet, ailesi ve camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun Eşref Aydın" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow