hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    F.Bahçe'de işler karıştı!

    F.Bahçede işler karıştı
    expand

    Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın sağlayamadığı disiplini Başkan Aziz Yıldırım sağlamaya çalışınca işler arap saçına dönüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'de sezon başından beri ortaya konulan etkisiz futbol nedeniyle bazın oyuncular kadar İsmail Kartal da eleştirilmeye başlandı.

    Ersun Yanal'dan sonra göreve getirilen İsmail Kartal'ın henüz futbolcular üzerinde bir ağırlık sağlayamadığı çeşitli tartışmalarla ortaya çıkarken, taktik anlayış olarak da şu ana kadar başarılı olamadı.

    İSMAİL KARTAL, DIEGO'YA İZİN VERDİ, BAŞKAN AZİZ YILDIRIM BREZİLYALI'YI BODRUM'DAN GERİ ÇAĞIRDI

    Fenerbahçe'nin bu sezon "tek" transferi olan ve camianın "gözbebeği" durumundaki Diego Ribas, Başkan Aziz Yıldırım'ın hışmına uğradı.

    Brezilyalı oyuncu milli maçlar nedeniyle verilen arada, milli takımda olmamasına rağmen 2-3 günlük izin kopardı. Digeo Ribas, Topuk Yaylası'ndaki ilk kamp döneminden sonra bayram için verilen 2-3 günlük izinde de gittiği ve çok sevdiği Bodrum'a Milli Takım arasında da gitti, hem de sakat olduğu ve güçlenmesi gereken bir dönemde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AZİZSİLİN YİNE DEVREDE !..

    Bunun öğrenen Başkan Aziz Yıldırım hemen duruma el koydu. Milli oyuncular dışında herkesin Samandıra'da çalıştığı bir dönemde Diego'nun yaptığını doğru bulmayan Başkan Aziz Yıldırım, Brezilyalı futbolcuyu aratarak hemen Bodrum'dan İstanbul'a dönmesini istedi. Ligin ilk maçında sakatlıktan yeni çıktığı için yedek soyundurulan Diego'nun kendisine iyi bakması gerektiğini düşünen ve çalışarak daha hazır gelmesini isteyen Başkan Yıldırım'ın bu isteğine olumlu tepki veren yıldız oyuncu , 1 gün Bodrum'da kalabildi ve İstanbul'a gelerek antrenmanlarına devam etti.

    İsmail Kartal'ın bu zaafı Emenike-Emre olayında da ortaya çıktı.
    Emenike'nin camiadan özür dilemesini Başkan Aziz Yıldırım sağladı.

    KARTAL, SAF DEĞİŞTİRİNCE SAMANDIRA'DAKİ DÜZEN OTURMADI

    Bu arada bugüne kadar futbolcuların yanında bir "ağabey" gibi duran, teknik direktörler ile futbolcular arasında bir köprü oluşturan İsmail Kartal, teknik direktör olunca futbolculara yaklaşımını ister istemez değiştirmek zorunda ama bu henüz tam oturmadı. Disiplin ve güven ortamı tam sağlanamadı. İsmail Kartal şu an için futbolcular ile kendi arasında köprü vazifesi kuracak bir "ağabey"e ihtiyaç duyuyor ama teknik kadroda bunu başarabilecek bir isim yok.

    AZİZ YILDIRIM YARIN SAMANDIRA'YA ÇIKARMA YAPACAK

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Aziz Yıldırım'ın müdahaleleri her zaman etkili olsa da her zaman olumlu motivasyon yaratmıyor. Krizlere müdahale eden Başkan Yıldırım bir çok sorunu çözse de bu özellikle yabancı futbolcular arasında zaman zaman gerginlik yaratıyor. Ancak 4. yıldızı takmanın önemli olduğu bu sezonda tedbiri elden bırakmak istemeyen Yıldırım'ın yarın Samandıra'ya giderek, hem İsmail Kartal hem de futbolcularla tek tek görüşmeler yapacağı ve teknik heyet ile oyuncuları uyaracağı öğrenildi.

    İLETİŞİM KOPUKLUĞU DA YAŞANIYOR

    Futbol takımı ile ilgili gerek basın gerekse; teknik heyet, kurumsal iletişim ve bir çok konuda iletişimi sağlayan kişinin de son 1 aydır uzak kalması sorunların net anlaşılamamasına sebep oluyor.

    KARTAL, OYUNU OKUMADA ŞU ANA KADAR BAŞARISIZ KALDI

    Ersun Yanal'dan sonraki Fenerbahçe geçen yılı aratıyor.
    Ligde bu sezon 4 hafta geride kalırken İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe henüz istenilen düzeye gelmiş değil.

    DIEGO SİSTEME UYMUYOR MU, TAKIMA MI ALIŞAMADI?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diego Ribas şu ana kadar sıfır katkı ile oynuyor. Ne asist ne gol üretebildi. Fenerbahçe'nin 10 numarasına formanın ağırlığı şimdilik ağır geliyor. Ya sisteme uyamadı ya da takım arkadaşlarına uyum sağlayamadı. Akhisar karşısında Zokora’nın markajında kaybolup gitti.

    DIEGO GİBİ EMENİKE VE SOW DA ETKİSİZ

    Fenerbahçe'nin en büyük sorunu forvet hattında görünüyor. Emenike ve Sow isteksiz ve etkisiz görünüyor. Topsuz oyunda hareketli değiller. Geçen sezondan uzak bir görüntü çiziyorlar. İsmail Kartal'ın formsuzluğuna rağmen Sow'u sürekli oynatması eleştiri topluyor. Geriye düşülen maçlarda oyuna etki edemeyen Kartal'ın öne geçilen maçlarda ise Selçuk'u son dakikalarda oyuna alması skoru koruma adına yapılan çaresizlik ve korkaklık olarak yorumlanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow