hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe taraftarlarını uyardı

    Fenerbahçe taraftarlarını uyardı
    expand

    Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi taraftarlarına önemli uyarılarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmada, sarı-lacivertli taraftarlara büyük görev düştüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

    "TAHRİKLERE KAPILMAYIN, SADECE MAÇA KONSANTRE OLUN"

    "Kamuoyunun malumu sebeplerden ötürü gerilen futbol ortamında, büyük Fenerbahçe taraftarının görevi, tahriklere kapılmadan, bizleri içine çekmek istedikleri ortamdan özenle kaçınarak sadece ve sadece maça çok iyi bir şekilde hazırlanmış olan takımımıza destek vermek olacaktır. 20. şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden takımımız, sahamızda Trabzonspor karşılaşması dışında birçok önemli müsabakada daha mücadele edecektir.

    Prandelli bu teklifi reddetti

    "CEZA ALMAMIZA SEBEP OLACAK EYLEMLERDEN KAÇININ"

    Bu bağlamda, kendi evimizde oluşabilecek herhangi bir provokasyon durumunda, tüm taraftarlarımızdan beklentimiz futbol müsabakalarında cezai yaptırıma sebebiyet verebilecek her türlü söylem ve fiilden kaçınarak yalnızca takımımıza destek vermeleri ve saha içine konsantre olmalarıdır. Büyük Fenerbahçe taraftarını tüm tahriklerden uzak durmaya davet ediyoruz."

    Yalçın Karadeniz: Mali yönden dibe vurduk

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow