hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de Kiğılı ve Özokur'un istifaları kabul edildi

    Fenerbahçede Kiğılı ve Özokurun istifaları kabul edildi
    expand

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, başkan vekili Abdullah Kiğılı ve yönetici Ahmet Özokur'un istifalarını kabul etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli kulübün haftalık yönetim kurulu toplantısı sonrası kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kiğılı ve Özokur'un aldıkları istifa kararlarının görüşüldüğü belirtildi.

    Özokur'un özel nedenlerden dolayı istifa ettiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ahmet Özokur, kararının kendisi ve Fenerbahçe Kulübü adına daha etik bir davranış olacağını beyan etmiştir. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nda Sayın Ahmet Özokur'un talebi görüşülmüş ve kabul edilmiştir. Toplantıya gelerek tüm yönetimle vedalaşan Sayın Ahmet Özokur'a, Fenerbahçe Kulübü'ne ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi'ne katkıları için teşekkür edilmiş ve hizmetlerinden dolayı için kendisine bir plaket takdim edilmiştir. Sayın Özokur'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."

    Açıklamada, Özokur'un istifası sonrası boşalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Şube Sorumluluğu'na asbaşkanlardan Ömer Temelli'nin getirildiği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha önce yönetimden istifa eden Kiğılı'nın ayrılma kararının da kabul edildiği aktarılan açıklamada, "Sayın Abdullah Kiğılı'ya da Fenerbahçe Kulübü'ne ve Fenerium'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı.

    Açıklamada, iki ismin yerlerine, Hakan Dinçay ve Ünal Uzun'un yedek üyelikten asil üyeliğe getirildiği bilgisi verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow