hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FIFA'ya şok üstüne şok!

    FIFAya şok üstüne şok
    expand

    Dünyaca ünlü 5 büyük firma FIFA ile olan sponsorluk anlaşmalarını bitirdiler. Bu sponsorluk kaybı Blatter'i FIFA Başkanlık seçimi öncesi oldukça zorlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIFA en önemli 5 sponsor firmasını kaybetti. Son 1 yılda FIFA'da yaşanan skandallardan dolayı Sony, Emirates,Castrol, Continental ve Johnson & Johnson firmaları FIFA ile olan sponsorluk antlaşmalarını bitirdiler. FIFA'nın maddi anlamda ki en önemli kaynakları olan bu firmaları kaybetmesi sonucu yaklaşık olarak 1 milyar Euro'dan fazla kaybı olduğu belirtildi.

    İngiliz basını bu 5 sponsor firmanın FIFA'ya olan desteğini çekmesinin nedenleri olarak FIFA'da yaşanan rüşvet skandallarını ve FIFA Başkanı Sepp Blatter'in yönetim tarzından dolayı olduğu belirtildi.

    Galatasaray'a acil stoper lazım

    Ürdün Prensi Ali Bin Al Hüssein'in eli kuvvetlendi

    29 Mayıs'ta seçime gidecek olan FIFA'da Başkan Sepp Blatter dışında 3 aday daha var. Ürdün Prensi Ali Bin Al Hüssein, Jerome Champagne ve eski Fransız futbolcu David Ginola. Bu adaylar arasında Blatter'i en çok zorlayacak isim olarak UEFA Başkanı Platini'nin de desteğini alan isim olan Ürdün Prensi Ali Bin Al Hüssein olarak görülüyor. FIFA'nın en önemli 5 sponsor firmasını kaybetmesinin yaklaşan seçim öncesi Sepp Blatter'i zor duruma sokacağı düşünülüyor.

    Yavru antilop ile genç çita karşılaşınca...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow