hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan ezeli gönderme!

    Galatasaraydan ezeli gönderme
    expand

    Galatasaray, Inter ile oynadığı hazırlık maçında İtalyan ekibinin çalıştırıcısı Roberto Mancini aracılığıyla ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye 4 yıldızlı göndermede bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray ile İtalyan Inter'i karşı karşıya getiren sezon öncesi hazırlık maçında inginç bir an yaşandı.

    Karşılaşmanın henüz başında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün idari menajeri ve tercümanı Mert Çetin’e takım kaptanı Selçuk İnan’a vermesi için bir kağıt verdi. Tecrübeli oyuncu, kağıdı Burak Yılmaz’a götürdü. Golcü oyuncu da aldığı kağıdı Wesley Sneijder’e verdi. Kağıdı alan Hollandalı oyuncu, Inter’in deneyimli teknik adamı Roberto Mancini’nin yanına giderek kağıdı verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, üzerinde 4 yıldız bulunan kağıdı kameralara göstererek gülümsedi.

    FENERBAHÇE’YE GÖNDERME

    Mancini, sarı-kırmızlı takımı çalıştırdığı dönemdeki bazı maçlarda saha kenarından öğrencilerine kağıtla mesaj gönderiyordu. Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe, bununla ilgili olarak yaptıkları mizansen ile üzerinde ‘Şampiyon Fenerbahçe’ yazılı kağıdı saha içinde dolandırmıştı.  Sarı-kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafa, ‘Bu kez Roberto Mancini bir şey söyleyecek’ notu düşüldü. Galatasaray yönetim kurulu üyesi Selim Arda Üçer ise sosyal medya hesabından attığı tweet ile "Galatasaray zekasıyla mücadele edemezsiniz" mesajını paylaştı.   

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARAFTARDAN SEVGİ SELİ 

    Galatasaraylı taraftarlar, eski teknik direktörleri Roberto Mancini’ye mücadele öncesi yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarların formalarını imzalayan Mancini, sarı-kırmızılı futbol severler ile fotoğraf çektirdi.   

    MANCINI’YE PLAKET VE FORMA

    Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden Inter’in çalıştırıcısı Roberto Mancini’ye karşılaşma öncesi plaket takdim edildi. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Cengiz Özyalçın, deneyimli teknik adama plaket ve üzerinde ismi yazılı olan 9 numaralı Galatasaray forması hediye etti.   

    442 GÜN SONRA ARENA’DA

    Öte yandan İtalyan teknik adam Mancini, 442 gün sonra Türk Telekom Arena çimlerine ayak bastı. 2013-2014 sezonunda sarı-kırmızılı takımı çalıştıran ünlü teknik adam, Arena’da son maçına 17 Mayıs 2014’te Kayseri Erciyesspor mücadelesiyle çıkmıştı.   

    SABRİ SARIOĞLU’NA TEPKİ

    Ayrıca, sarı-kırmızılı takımda aldığı yıllık ücret ile eleştiri konusu olan ve taraftarların tepkisini çeken tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, maç öncesi bir grup taraftar tarafından protesto edildi. Galatasaraylı taraftarların bir kısmının ‘Büyük kaptan’ şeklinde tezahüratları diğer gruplar tarafından ıslıkla protesto edildi.  Sözleşmesini 1+1 yıllık uzatan tecrübeli oyuncu, sarı kırmızılı kulüpten bu sezon toplam da 1 milyon 600 bin Euro kazanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow