hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan karşı atak: "Eleştirilmeyen hakemin tapelerde ne konuştuğu ortada..."

    Galatasaraydan karşı atak: Eleştirilmeyen hakemin tapelerde ne konuştuğu ortada...
    expand

    Galatasaray yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Mehmet Karlı, Türk Telekom Arena'da bir basın toplantısı düzenledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beko basketbol ligi final serisinde Ülker Sports Arena'da oynanan 5. maçtaki olayların gösterimi ile başlayan toplatıda Sedat Doğan "Fenerbahçe kulübü, geçen hafta bu maçta görev yapacak olan 1 hakemi eleştirdi, diğer 1 hakemi eleştirmedi. Bu değerli hakemin 'tapelerde' fenerbahçeli yöneticiler ile neler konuştukları ortada" dedi ve ardından toplantıda hakem hatalarının yer aldığı bir video izlendi.

    "Sorgulanacak çok şey var" diye konuşan sarı kırmzıılı yönetici "Yayıncı kuruluşa yapılan bir baskı vardı, kameraların yerleri değiştirildi. Güvenlik kurulu toplantısı kararlarına rağmen bize çok yakışıksız şeyler yapıldı. Seri 2-2'ye geldikten sonra yıllar önce Efes maçında olduğu gibi yine aynı Fenerbahçeli kişiler ortaya çıkarak ortamı kaosu sürükledi. Basketbol federasyonu da buna çanak tuttu" ifadesini kullandı. 

    Sedat Doğan kendilerine verilan saha kapatma cezasına itiraz edeceklerini  belirterek federasyon tarafından dün yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'ye de saha kapatma cezası verilmezse kararı yok sayacaklarını söyledi.

    Galatasaray yönetim kurulu üyesi Mehmet Karlı da "Basketbol özelinde hukuka dayalı kaygılarımız var. Türkiye basketbol federasyonundan ayrıcalıklı bir muammele beklemiyoruz, sadece hukuka uygun davranmasını istiyoruz. Şiddete çözüm getirmenin en önemli yolu hukuktur" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow