hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gekas: Gollerime en çok Beşiktaşlılar üzüldü

    Gekas: Gollerime en çok Beşiktaşlılar üzüldü
    expand

    Attığı gollerle Süper Lig’in flaş adamı olan Akhisar Belediyesporlu Gekas, sezon öncesi Beşiktaş’a transferinin gündeme geldiğini hatırlatarak, “Ben Beşiktaş'a gidemediğim için neden üzüleyim, onlar üzülmüştür” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçında attığı 2 golle bir anda gündeme oturan Yunan golcü Theofanis Gekas, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına konuştu ve önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu, sezon başında Beşiktaş'a transfer olmadığı için bir üzgünlüğü olmadığını ve siyah-beyazlıların kaçırdığını görüp üzülmesi gerektiğini söyledi. Theofanis Gekas'ın açıklamaları şöyle:

    “Her takımı istediğimiz skorla yenebiliriz”

    "Sadece benim işim değil golleri atmak, takım arkadaşlarım da önemli. Onlara da teşekkür ediyorum. Özel bir motivasyonum, özel bir hazırlığım yoktu. Takım iyi bir oyun çıkarabilirse, her takım karşısında istediğimiz skoru elde edebiliriz. Bu maçların hepsi, her zaman zor. Maçtan önce 1 hafta bu maç için hazırlanınca ve iyi bir performans gösterince, korkacak hiçbir şeyimiz olmuyor."

    "Gekas'ın her yeri futbolcu olsa..."

    "Gol kralı olma amacım yok"

    "Benim özel söyleyecek bir yorumum yok. Ben takımımın iyiliği için çalışıyorum, takım arkadaşlarım da aynı şekilde. Başarıyorsak, ne mutlu bize. İyi bir yarışma oluyor. Gol kralı olma gibi bir amacım yok. Amacım tabii ki birincilik. Takım amacına ulaşınca, ben de başarıya ulaşmış olacağım. Gol atıp atmamak önemli değil. Önemli olan takımın kazanması. Gol atarsam, tabii ki daha iyi, ama çok da önemli değil."

    "Ben değil, Beşiktaş üzülmüştür"

    "Beşiktaş ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Ben Beşiktaş'a gidemediğim için neden üzüleyim, onlar üzülmüştür. Şu anda Akhisar'da mutluluğu buldum, Beşiktaş'a gitmeyi düşünmem. Beni seven, güvenen bir takıma geldiğime inanıyorum. Bu önemli."

    "Fenerbahçe'ye 3 gol attım, önemliydi"

    "İzmir Yunanistan'a çok benziyor ve iyi tanıyorum. İzmir'e alışmam kolay oldu. Ailem benim için en önemli şey. Onların alışması önemliydi. Gelir gelmez 3 tane gol atmıştım Fenerbahçe'ye. Bu benim için çok önemliydi."

    “Çok iyi transferleriniz var ama futbol ilerlemiyor”

    "Beğendiğim golcüler; Burak Yılmaz, Demba Ba, Sow, Webo, Emenike, Olcay ve daha çok kişi var. Türkiye'de futbol kaliteli. Transferlerden de belli, önemli transferler oluyor. Bu her şeyi ispat ediyor. Çok iyi oyuncular olmasına rağmen fazla ilerleyemedi. Yeni antrenörle, Fatih Terim ile milli takımın daha çok ilerleyeceğini düşünüyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow