hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gerrard Liverpool'dan ayrılabilir

    Gerrard Liverpooldan ayrılabilir
    expand

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, sezon sonunda futbolu bırakmasa da kulübünden ayrılabileceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz basınına konuşan 34 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, "Bu yaz emekliye ayrılmayacağım. Bu sezon takımım adına forma giyeceğim ama gelecek sezon Liverpool veya başka bir takımda oynayabilirim" diye konuştu.

    Gerrard, 9 yaşından bu yana formasını giydiği Liverpool'un, kendisiyle sözleşme yenileme konusunda henüz görüşmediğini belirterek, "Gelecek sezon kalıp kalmayacağına ilişkin kararı kulübüm verecek" dedi.

    Geçen sezon son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamalarına rağmen bu sezon aynı performansı gösterememelerinde kulübün transfer politikasının etkili olduğunu kaydeden İngiliz futbolcu, "Şampiyonluğa yaklaşmışsanız, önemli oyuncularınızı takımda tutmalısınız. Transfer başarısı, sadece yeni oyuncular almak değil, elindekileri de tutabilmektir" değerlendirmesinde bulundu.

    Takımda yeni bir oluşum olduğunu vurgulayan Gerrard, başarının yakalanması için oyuncuların birbirini çok iyi tanıması gerektiğini ve bunun için zamana ihtiyacı olduklarını vurguladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ölüm tarihinizi söyleyen uygulama!

    David Silva 1 ay yok

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin İspanyol oyuncusu David Silva'nın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

    Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, basın toplantısında, pazar günü Manchester United ile oynayacakları derbi mücadelesinde İspanyol oyuncu David Silva'nın sakatlığı nedeniyle sahadaki yerini alamayacağını söyledi.

    Silva'nın takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirten Şilili teknik adam, "Yine de iyi bir kadromuz var ve onun yerine başka bir oyuncuyu monte etmeliyiz. Silva, dizindeki sakatlığı nedeniyle sahalardan 3-4 hafta arası
    uzak kalacak" ifadelerini kullandı.

    Pellegrini, tedavisine devam edilen Yaya Toure ile 7 haftadır sahalardan uzak kalan Samir Nasri'nin ise oynayabilecek düzeye geldiğini belirtti.

    Silva, bu hafta Manchester City'nin Newcastle United'a 2-0 yenildiği İngiltere Lig Kupası karşılaşmasında sakatlanmıştı.

    Aziz Yıldırım: Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor

    "Messi Ronaldo'dan daha yetenekli"

    Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Lionel Messi'nin Cristiano Ronaldo'dan daha yetenekli olduğunu öne sürdü.

    İspanyol basınından AS'a konuşan Capello, yeşil sahaların iki önemli yıldızı Barcelonalı Lionel Messi ile Real Madridli Cristiano Ranoldo arasında kıyaslamada bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İkisinin de çok iyi futbolcular olduğunu vurgulayan İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Capello, "Cristiano Ronaldo ve Messi iki olağanüstü oyuncu ama birbirinden farklılar. Ronaldo çok güçlü ve tekniği çok iyi bir futbolcu ama Messi'nin eşsiz yeteneklerine sahip değil" ifadelerini kullandı.

    İtalyan teknik adam, Lionel Messi'nin karşısında oynamanın "çok zorlayıcı" bir durum olduğunu vurgulayarak, "Messi'yi ilk gördüğümde özel bir oyuncu olduğunu biliyordum. Diğer oyuncuların yapamayacağı şeyleri rahatlıkla
    yapabildiğini görme fırsatım oldu" değerlendirmesinde bulundu.

    Girard'a 3 maç daha ceza

    Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille'in teknik direktörü Rene Girard, hakeme itirazının ardından bu sezon ikinci kez tribüne gönderildiği gerekçesiyle 3 maç daha men cezası aldı.

    Fransız Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 5 Ekim'de Lille'in Lyon'a 3-0 kaybettiği maçta hakem Clement Turpin'in kararlarına fazla itiraz etmesi nedeniyle tribüne gönderilen Girard'a, bu sezon aynı hareketi
    ikinci kez tekrarladığı için 3 maç daha men cezası verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fransız teknik adam, Lille ile Monaco arasında ağustos ayında oynanan lig maçında da aynı gerekçeyle 1 maç men cezası almış ve çalıştırıcının cezası ertelenmişti. Girard, bu durumda 4 lig maçında takımının başında sahaya çıkamayacak.

    Madde madde Aziz Yıldırım'ın bomba açıklamaları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow