hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiltere'de yılın futbolcusu adayları açıklandı

    İngilterede yılın futbolcusu adayları açıklandı
    expand

    İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği'nin (PFA) verdiği "İngiltere'de yılın futbolcusu" ödülü için belirlenen 6 adaylık liste, Steven Gerrard, Luis Suarez, Daniel Sturridge (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Adam Lallana (Southampton) ve Yaya Toure'den (Manchester City) oluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PFA, İngiltere'de yılın futbolcusu ödülü için belirlenen 6 adaylık listeyi açıkladı. En fazla aday, 3 futbolcuyla İngiltere Premier Ligi'nin bitimine 4 hafta kala liderlik koltuğunda oturan Liverpool'dan geldi. Adaylar arasında ödülü daha önce kazanan (2005-2006) tek futbolcu özelliğini taşıyan Steven Gerrard, 29 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Luis Suarez ve 20 golle takım arkadaşını takip eden Daniel Sturridge, Liverpool'dan aday gösterilen oyuncular oldu.

    Bu sezon gösterdiği performansla İngiltere Milli Takımı'na seçilen Southampton'ın orta saha oyuncusu Adam Lallana, Chelsea'nin Belçikalı kanat oyuncusu Eden Hazard ve Manchester City'nin Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Yaya Toure de adaylar arasına girdi.

    Geçen sezon ödülü, yazın Tottenham'dan İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan Galli futbolcu Gareth Bale kazanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow