hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmail Kartal: "Asıl hedef Galatasaray maçı"

    İsmail Kartal: Asıl hedef Galatasaray maçı
    expand

    Hazırlık maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 2-1 yenen Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, asıl hedeflerinin Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçı olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktörlük görevine geldikten sonra oyuncularıyla istekli ve disiplinli çalıştıklarını vurgulayarak, "Olympiakos maçına, sanki bir lig maçına çıkıyormuş gibi hazırlandık. Son 3-4 hazırlık maçında kazanamamanın verdiği bir sıkıntı vardı. Şimdi Roma maçına moralli gidip, asıl hedefimiz olan Galatasaray ile TFF Süper Kupa maçı ve ligdeki Kardemir Karabükspor maçına hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.

    FB- OLY: 2-1 (Maçın geniş özeti)

    Taktiksel olarak sahada görmek istediği şeyleri hafta içinde oyuncularıyla çalıştıklarını anlatan Kartal, şöyle devam etti:

    "Maçta zaman zaman istediğim bazı şeyler oldu. Bu akşam tesiste ekibimle yapacağım toplantıda neleri doğru yaptık, neleri az yaptık bunun analizini gerçekleştirip, yolumuza devam edeceğiz. Bizim amacımız, topun daha fazla bizde kalmasını sağlamak. Hatalar olacak, bundan vazgeçmeyeceğiz. Daha çok topla oynayan, daha çok baskı yapan bir takım olacak. Kendimizi geliştirerek, yolumuza devam edeceğiz."

    Spor tarihinin unutulmaz sözleri

    "Sistemden vazgeçmeyeceğiz"

    Bir soru üzerine Diego Ribas'ın takıma katılmasıyla oyun sisteminden vazgeçmeyeceklerini kaydeden İsmail Kartal, "Fenerbahçe son 8-10 yıldır aynı sistemle oynuyor. Bu sistemde ufak oynamalar olabilir ama sistemden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmail Kartal, şampiyonlukla ilgili bir soru üzerine, "Fenerbahçe her maçına kazanmak için çıkar, her zaman şampiyon olmak için mücadele eder. Biz de her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz, şampiyon olmak için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

    Bunu beklemiyorlardı

    Ersun Yanal'ın ses kaydı

    Bir gazetecinin, "Ersun Yanal'ın soyunma odasında ses kayıtları çıktı. Sizin bu konuda bir endişeniz var mı?" şeklindeki sorusunu da Kartal, "Bu konuyla ilgili çok spekülasyon oldu. Buralara girmek istemiyorum. Ersun hoca ile geçmiş dönemde başarılarımız oldu. Ben bir endişe taşımıyorum. Kendimi bilen bir insanım, kendime güvenen bir insanım. Açık ve net bir insanım. Nerede ne konuşacağımı da bilirim. Onun için bu konulara fazla girmek istemiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin" şeklinde yanıtladı.

    Fenerbahçe, yarın sabah yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow