hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte 2015 model Trabzonspor

    İşte 2015 model Trabzonspor
    expand

    Mbia, Cavanda, N'Doye ve Esteban transferleriyle şampiyonluk mücadelesi verecek bir kaliteye ulaşan Trabzonspor'un ideal ilk 11'i de büyük ölçüde netlik kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şota Arveladze yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden ve Sportif Direktörlük kavramını kullanarak kurumsallaşmanın ilk adımlarını atan Trabzonspor’da üst üste gelen transferler de taraftarları heyecanlandırmaya başladı.

    Cavanda, Mbia, N’Doye ve Alvarado’yla kadrosunu güçlendiren Karadeniz ekibinde, taraftarların ise ilk meraklı düşüncesi Gürcü hocanın nasıl bir taktikle sahaya çıkacağı... Kasımpaşa’daki deneyimlerinin aksine Bordo-Mavililer’de çift forvet oynamayı planlayan Şota , 4-4-2 sisteminin üzerinde yoğunlaşıyor.

    "Dışişleri Bakanlığı M'Bia'nın ailesi kurtardı" iddiası

    Transferlere göre değişebilir

    Arveladze, kalede Onur, savunmada Cavanda-Uğur-Medjani-Constant’a görev verecek. Orta sahada ise Mbia-Ekici forma alacak.

    Sağ kanatta Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

    Böyle de numara yapılmaz ki!... Rakip oyuncu gülme krizine girdi!

    Gürcü hoca, sol açıkta, Erkan’ın yerine idmanlarda as takımda hep Yusuf Erdoğan’ı deniyor. Hücum yönü daha kuvvetli olan Yusuf’un direkt oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Forvet hattı ise bariz bir şekilde belli: Cardozo ve N’Doye. Bordo-Mavililer’de bir stoper transferi ve Waris’in satışına göre, Şota Arveladze’nin ilk 11’de birkaç rötüş daha yapması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow