hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte yeni Barcelona

    İşte yeni Barcelona
    expand

    Geçen sezon hayal kırıklığı yaşatan Barcelona'da çok hızlı bir değişim yaşanıyor. Geçen yıldan 7 futbolcuyu gönderen, 6'sını daha göndermeyi planlayan Katalan kulübü 6 futbolcu transfer ederken 3 yıldızın daha peşine düştü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son 3 sezon Barcelona'da forma giyen ve geçen sezon oynadığı 34 lig maçında 19 golü bulunan 25 yaşındaki Alexis, 35 milyon sterlinle Katalan kulübünden en pahalı bonservis bedeliyle ayrılan 2. futbolcu oldu.

    Figo'yu 2000 yılında 71,6 milyon euro karşılığında Real Madrid'e veren Barcelona, tarihindeki ikinci en pahalı futbolcu satışını, Alexis'i Arsenal'e vererek gerçekleştirdi.

    Bu arada Chelsea'ye giden Cesc Fabregas'tan kasasına 36 milyon euro koyan Barcelona'nın, iki transferden elde ettiği gelirle Luis Suarez'i almak istediği ileri sürülüyor.

    Barcelona, Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Chiellini'yi ısırmasından dolayı 4 ay tüm futbol aktivitelerinden men cezası alan Suarez'i de duyurdu.

    BARCELONA LUIS SUAREZ'I RESMEN DUYURDU

    Katalan ekibi 2014-2015 sezonu hazırlıklarına 14 Temmuz Pazartesi günü başlayacak

    Barcelona'da, geçen yılki kadrodan 7 futbolcu (Valdes, Puyol, Cesc, Pinto, Dos Santos, Cuenca, Alexis) giderken, Xavi, Song, Alves, Tello, Afellay ve Oier'in de takımdan ayrılması bekleniyor. Yeni sezon için henüz iki kaleci (Ter Stegen ve Bravo) ile orta sahaya Sevilla'dan Rakitiç'i alan Barcelona, ayrıca kiralık giden Rafinha ve Gerard Deulofeu'yu da geri aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Göreve gelen İspanyol teknik adam Luis Enrique'nin Suarez dışında istediği transferlerin Marquinhos (Paris Saint-Germain), Jeremey Mathieu (Valencia) ve Cuadrado (Fiorentina) olduğu öne sürülüyor.

    Galatasaray'da 10 kadro dışı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow