hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jones: Fenerbahçe'ye şampiyonluk kutlatmayacağız

    Jones: Fenerbahçeye şampiyonluk kutlatmayacağız
    expand

    Beşiktaşlı futbolcu Jermaine Jones Fenerbahçe maçı için, "Rakibimizin kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Futbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Jermaine Jones, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynayacakları Fenerbahçe derbisinin kendileri için çok önemli olduğu söyledi.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jones, her geçen hafta kendisini daha iyi hissettiğini belirterek, "Bence, son Torku Konyaspor karşılaşması, Beşiktaş formasıyla oynadığım en iyi maçtı. Önümüzdeki Fenerbahçe karşılaşması çok önemli ve ben de böyle büyük maçları severim" dedi.

    Derbi maça çok iyi hazırlandıklarının altını çizen Jones, şunları söyledi:

    "Takım bu hafta gerçekten çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlanıyor. Hatta o kadar iyi hazırlanıyoruz ki, maç öncesi gerginliği birçok büyük ligde olduğu gibi burada da görebiliyorsunuz. Bugün antrenmanda iki arkadaşımız arasında küçük bir tartışma çıktı. Büyük maçlar öncesi bazen böyle şeyler olabiliyor. Bunu Almanya'da, İspanya'da veya İngiltere'de de görebiliyorsunuz. Şu anda takımımız maça hazır. Evimizde büyük bir takımı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - "Şampiyonluk kutlamalarına izin vermeyeceğiz"

    Jermaine Jones, Fenerbahçe'nin kendi sahalarında şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceklerini kaydetti.

    Fenerbahçe'nin galip gelmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edeceğinin hatırlatılması üzerine ABD'li oyuncu, "Bu konuda düşünmedik, konuşmuyoruz da. Ligi Galatasaray'ın önünde tamamlayabilmek için bizim 3 puana ihtiyacımız var. Fenerbahçe'nin ne yapacağı hakkında hiçbir şey düşünmüyoruz. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe'nin de kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

    Jones, siyah-beyazlılar tarafından son dönemde eleştirilen hakem kararları için ise, "Hakemlerle ilgili konuşmaktan hoşlanmıyorum. Sadece son maçla ilgili bir şeyler söyleyebilirim. Torku Konyaspor maçının sonunda bana yapılan hareket çok net bir şekilde fauldü. Orada bu faul verilseydi, öndeydik ve maç bizim üstünlüğümüzde sona erecekti. Nihayetinde hakem faulü vermedi ve dönen top da kalemizde gol oldu. Evimizde oynadığımız maçlarda takım ve taraftarlar olarak hakem üzerinde baskı kurmalı, bizim aleyhimize olan hataların daha adil gerçekleşmesini sağlamamız lazım. Tek söyleyebileceğimiz bu" diyerek sözlerini tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow