hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    La Liga: Real Madrid - Valladolid: 1-1

    La Liga: Real Madrid - Valladolid: 1-1
    expand

    Real Madrid, Valladolid ile 1-1 berabere kaldı. La Liga'nın bitimine 2 hafta kala şampiyonluk yarışında Real Madrid'in şansı azaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid - Valladolid: 1-1 (Maç Özeti)

    Bir saat sekse Şampiyonlar Ligi finali!

    İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) ertelenen 34. hafta maçında Real Madrid deplasmanda Valladolid ile 1-1 berabere kaldı.

    Real Madrid, 35. dakikada Sergio Ramos'un serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti.

    Skoru korumaya ve kontratakla farkı artırmaya yönelik oyun sergileyen Madrid takımı, özellikle maçın ikinci yarısında rakibi karşısında etkisiz kaldı.

    Sürekli Real Madrid kalesine giden Valladolid, aradığı golü 85. dakikada Osorio'nun kafa vuruşunda buldu.

    Maçın ilerleyen dakikalarında karşılıklı ataklar skoru değiştirmezken, maç 1-1 sona erdi.

    Real Madrid'de bu sezon ilk defa İker Casillas lig maçında ilk 11'de sahaya çıkarken, kas ağrıları olduğu belirtilen Cristiano Ronaldo'nun riske edilmeyip yedek kulübesinde bekletilmesi dikkati çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maç sonrası basına açıklama yapan Sergio Ramos, "İyi mücadele ettik ama son dakikalarda rahatlama gibi bir hata yaptık. Ama sonuçta makine değiliz. Bizim de vücudumuz çökebiliyor" dedi. Real Madrid'in son 4 maçında gol atan Ramos, şampiyon olmalarının çok zor olduğunu kabul etse de matematiksel olarak şansları olduğu sürece mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti.

    Bu arada Real Madrid, eksik maçını tamamladıktan sonra şampiyonluk yarışı verdiği Atletico Madrid ve Barcelona'nın gerisinde kaldı. Ligin bitimine iki hafta kala lider Atletico Madrid'in 88, Barcelona'nın 85 ve Real Madrid'in 84 puanı bulunuyor.

    Bu haftasonu Atletico Madrid, sahasında oynadığı maçta Malaga'yı yenip Barcelona ise Elche deplasmanında puan kaybederse şampiyonluğunu ilan edecek. Aksi halde şampiyon son hafta Barcelona-Atletico Madrid maçında belli olacak. Real Madrid ise deplasmanda Celta ile oynadıktan sonra son hafta sahasında Espanyol ile karşılaşacak.

    Öte yandan ligde kalma mücadelesi veren Valladolid, Real Madrid karşısında aldığı beraberlikle puanını 36'ya çıkartarak, düşme hattından çıktı ve 16'ncı sıraya yükseldi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow