hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malouda ile yollar ayrıldı

    Malouda ile yollar ayrıldı
    expand

    Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Florent Malouda ile yollarını ayırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözleşmenin sonlandırılmasıyla ilgili olarak, "Dramatik hale getirecek bir durum yok. Malouda ve Trabzonspor kendileri için en iyi olanı yaptı. Malouda ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bundan sonraki futbol yaşantısında kendisine başarılar dilerim" ifadelerine yer verildi.

    Florent Malouda ise geçen sezonun kendisi için önemli bir deneyim olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

    "Ancak yoluma devam etmenin zamanı geldi. Henüz ne yapacağıma karar vermedim. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı ve bu şekilde sonlandırmanın doğru olduğuna karar verdik. Kulüp yönetimine, çalışanlarına, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ederim." 

    750 bin euro fesih bedeli

    Bu arada, Trabzonspor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP), futbolcuya 150 bin avro hak ediş ve 600 bin avro fesih bedeli olmak üzere toplamda 750 bin euro ödeyeceğini bildirdi.

    Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir süre önce antrenmanda tartışan Fransız oyuncu Florent Malouda'nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı bildirilmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2013 yılında Chelsea'dan transfer edilen ünlü futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de 19, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 10 defa bordo-mavili formayı giydi. Fransız futbolcu bu maçlarda rakip filelere 7 gol attı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow