hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho: 5-0 kazanmak isterdim

    Mourinho: 5-0 kazanmak isterdim
    expand

    UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid ile 0-0 berabere kalarak avantajlı bir skor alan Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, "Stamford Bridge'de kendi finalimizi oynayabilecek skoru aldık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın ardından açıklama yapan Mourinho, finale kalmak için artık önlerinde tek maç kaldığını ve bunu da sahalarında oynayacaklarını belirterek, "Maça uygun bir skor çıktı. İki kaleci büyük bir kurtarış yapmadı. Taktik, mücadele ve adam adama futbolun ön planda olduğu bir maçtı. Kaybetmeden buradan çıkmak inanılmaz bir skor değil" değerlendirmesini yaptı.

    "Elbette ki istediğim skor değil, ben burada 5-0 kazanmak isterdim ama Stamford Bridge'de kendi finalimizi oynayabilecek skoru aldık" diyen Mourinho ayrıca, maçın 18. dakikasında bir pozisyonda ters bir şekilde düşerek elinden sakatlanan kaleci Cech'in hastaneye götürüldüğünü ve sezonu kapattığını söyledi.

    Portekizli teknik adam, maçta sakatlanan diğer bir futbolcusu Terry'nin de rövanş maçında oynayamayacağını ifade etti.

    ATLETICO MADRID - CHELSEA: 0-0 (MAÇ ÖZETİ)

    REAL MADRID - BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

    Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise "Tek eksik goldü. Mücadeleci yönü ağır basan bir maç oldu" dedi.

    Simeone, 30 Nisan'da oynanacak rövanş için "Yoğun, mücadeleci bir maç olacak. Stamford Bridge'de kazanmalıyız" yorumunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atletico Madrid Teknik Direktörü, Arda'yı 60. dakikada oyuna almasının normal tercih olduğunu ve Türk futbolcunun sahada kaldığı sürede iyi iş çıkardığını kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow