hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nobre gol atmayı unuttu

    Nobre gol atmayı unuttu
    expand

    Bu sezon büyük umutlarla Kayserispor'a transfer edilen forvet oyuncusu Nobre, yaklaşık 4 aydır gol atamıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Spor Lig'de düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Kayserispor'un forvet oyuncusu Nobre, adeta gol atmayı unuttu.

    AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sarı-kırmızılı ekibe sezon başında transfer olan Brezilya asıllı Türk oyuncu Nobre, yaklaşık 4 aydır gol atamıyor. Son golünü 23 Kasım 2013'de Kayserispor'un 2-0 kazandığı Çaykur Rizespor deplasmanında atan Nobre, 126 gündür bu sevinci yaşayamıyor.

    Sarı-kırmızılı futbolcu, Çaykur Rizespor maçının ardından oynadığı 12 lig, 2 de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında rakip fileleri havalandıramadı.

    Bu sezon 2 golü var

    Sene başında Mersin İdmanyurdu'ndan Kayserispor'a transfer olan Nobre, yeni takımında bugüne kadar sadece iki gol attı.

    Bu sezon Kayseri temsilcisinde 20 Spor Toto Süper Lig, 4 de Ziraat Türkiye kupası maçında forma giyen Nobre, kendisinden bekleneni veremedi. İlk golünü 30 Ekim 2013'de Ziraat Türkiye Kupası'nda Kahramanmaraşspor'a karşı kaydeden Nobre ikinci golünü de Spor Toto Süper Lig'de 23 Kasım 2014 tarihinde Çaykur Rizespor'a karşı atmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Antalyaspor karşısında şanssızlığa son vermek istiyorum"

    Nobre, yaptığı açıklamada, geride kalan haftalarda fazla gol atamadığı için üzgün olduğunu belirtti. Kalan haftalarda daha çok gol atarak, bu durumu telafi etmek istediğini dile getiren Nobre, şöyle devam etti:

    "Takım olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Kümede kalma savaşı veriyoruz. Bunun stresini yaşıyoruz. Son haftalarda toparlanmaya başladık. Alınan iki galibiyet takımın özgüvenini artırdı. Bundan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Teknik ekip görev verirse Medical Park Antalyaspor karşısında şanssızlığa son vermek istiyorum. Önümüzde 8 maç var. Ligin geride kalan haftalarında istenilen golleri atamadım. Kalan 8 haftada takımıma daha fazla katkı vermek için sahada olacağım. Atacağım gollerle takımımın ligde kalmasında benim de payımın olmasını istiyorum."

    "Nobre bizim için önemli bir oyuncu"

    Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu da Mert Nobre'nin takım için çok önemli bir futbolcu olduğunu ve kalan haftalarda kendisinden çok şey beklediklerini söyledi.

    Nobre'nin gelecek haftalarda takıma daha fazla katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, "Geçen hafta deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek, 40 yıllık galibiyet hasretine son vermiştik. Bu maçta golün asistini Nobre yapmıştı. Nobre gol atsa da atmasa da sahadaki mücadelesiyle takımına katkı vermeye çalışıyor. Temennimiz gelecek haftalarda Nobre'nin gollerini artırması. Taraftarımız ve camiamızın ondan beklentisi çok fazla" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow